Рецепт Шашлик зі свинини в цибульному маринаді фото

Шашлик зі свинини в цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу , Літні
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Лук - це відмінний маринад для шашлику. І смак, і соковитість, і аромат… що ще потрібно? ! Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

При маринуванні м'яса ми сіль не додаємо, так як при цьому м'ясо пустить сік і стане сухим. Солимо хвилин за 30 до готування на вугіллі. М'ясо виходить дуже смачним, ніжним і ароматним.

  • Свинина - 4-5 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2, 5 кілограма
  • Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
шашлик зі свинини в цибульному маринаді - фото крок 1
Свинину наріжте на порційні шматки.
шашлик зі свинини в цибульному маринаді - фото крок 2
Чистий цибулю vesy.
шашлик зі свинини в цибульному маринаді - фото крок 3
Викладіть м'ясо упереміш з цибулею. Додайте перець і лимонний сік. Перемішайте. Дайте постояти промаринуватися 4-6 годин. Потім посоліть і перемішайте.
шашлик зі свинини в цибульному маринаді - фото крок 4
М'ясо нанизуйте на шампура і готуйте на гарячому вугіллі, повертаючи з усіх боків.
шашлик зі свинини в цибульному маринаді - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти