Шашлик зі свинини в цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Лук - це відмінний маринад для шашлику. І смак, і соковитість, і аромат… що ще потрібно? ! Спробуйте приготувати!
При маринуванні м'яса ми сіль не додаємо, так як при цьому м'ясо пустить сік і стане сухим. Солимо хвилин за 30 до готування на вугіллі. М'ясо виходить дуже смачним, ніжним і ароматним.
- Свинина - 4-5 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2, 5 кілограма
- Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Свинину наріжте на порційні шматки.
Чистий цибулю vesy.
Викладіть м'ясо упереміш з цибулею. Додайте перець і лимонний сік. Перемішайте. Дайте постояти промаринуватися 4-6 годин. Потім посоліть і перемішайте.
М'ясо нанизуйте на шампура і готуйте на гарячому вугіллі, повертаючи з усіх боків.
Смачного!