Рецепт Шашлик в лимонно-цибульному маринаді фото

Шашлик в лимонно-цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , Літні
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви не знаєте, як маринувати шашлик, то дуже рекомендую приготувати його за цим рецептом. М'ясо виходить ніжне, соковите і дуже смачне!

Опис приготування:

Літня пора дає нам безліч можливостей для приготування м'яса на природі. Маринад з додаванням лимонного соку робить м'ясо дуже ніжним. А ріпчаста цибуля надає готовому блюду неповторний аромат. Спробуйте!

  • Свинина - 2-3 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 кілограма
  • Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Кріп - 1 Пучков
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 1
Свинину наріжте на порційні шматочки.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 2
Додайте велику кількість нарізаної цибулі. Лук трохи пам'ятаєте руками.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 3
Додайте сіль, перець, кріп і лимонний сік.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 4
Все добре перемішайте і залиште маринуватися на кілька годин. Можна і на добу.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 5
Промариноване м'ясо нанизайте на шампури. У проміжках можна додати печериці.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 6
Готуйте шашлик на гарячому вугіллі.

Схожі рецепти