Шашлик в лимонно-цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як маринувати шашлик, то дуже рекомендую приготувати його за цим рецептом. М'ясо виходить ніжне, соковите і дуже смачне!
Літня пора дає нам безліч можливостей для приготування м'яса на природі. Маринад з додаванням лимонного соку робить м'ясо дуже ніжним. А ріпчаста цибуля надає готовому блюду неповторний аромат. Спробуйте!
- Свинина - 2-3 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1, 5 кілограма
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Кріп - 1 Пучков
Свинину наріжте на порційні шматочки.
Додайте велику кількість нарізаної цибулі. Лук трохи пам'ятаєте руками.
Додайте сіль, перець, кріп і лимонний сік.
Все добре перемішайте і залиште маринуватися на кілька годин. Можна і на добу.
Промариноване м'ясо нанизайте на шампури. У проміжках можна додати печериці.
Готуйте шашлик на гарячому вугіллі.