Рецепт Шашлик в лимонно-цибульному маринаді фото

Шашлик в лимонно-цибульному маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу, Літні
Гарячі страви, Шашлик

Якщо ви не знаєте, як маринувати шашлик, то дуже рекомендую приготувати його за цим рецептом. М'ясо виходить ніжне, соковите і дуже смачне!

Літня пора дає нам безліч можливостей для приготування м'яса на природі. Маринад з додаванням лимонного соку робить м'ясо дуже ніжним. А ріпчаста цибуля надає готовому блюду неповторний аромат. Спробуйте!

  • Свинина - 2-3 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 кілограма
  • Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Кріп - 1 Пучков
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 1
Свинину наріжте на порційні шматочки.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 2
Додайте велику кількість нарізаної цибулі. Лук трохи пам'ятаєте руками.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 3
Додайте сіль, перець, кріп і лимонний сік.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 4
Все добре перемішайте і залиште маринуватися на кілька годин. Можна і на добу.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 5
Промариноване м'ясо нанизайте на шампури. У проміжках можна додати печериці.
шашлик в лимонно-цибульному маринаді - фото крок 6
Готуйте шашлик на гарячому вугіллі.

Схожі рецепти