Рецепт Обсмажена яловича печінка з цибулею фото

Обсмажена яловича печінка з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Цибуля , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Немає сенсу зайвий раз говорити про корисність печінки (будь-який), Крім цього, мені дуже подобається її смак. Розповім про найпростіший і швидкому варіанті, як приготувати обсмажену печінку з цибулею.

Опис приготування:

Ви можете вимочити її в молоці або просто зрізати всі плівки, прожилки. Якщо часу зовсім немає, рекомендую останній варіант. Печінка без плівок буде м'яка і ніжна. Таке блюдо можна сміливо приготувати заздалегідь, а потім зберігати протягом декількох днів в холодильнику. Печінка можна їсти з будь-яким гарніром або скибочкою хліба.

  • Яловича печінка - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 1
1. Вимийте печінку, ображати все плівки і жирову тканину.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 2
2. Кожен шматочок печінки гострим ножем наріжте тонкими скибочками.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 3
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть на розігріту поверхню печінку.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 4
4. Обсмажуйте печінка кілька хвилин, щоб вона змінилася в кольорі, а тим часом очистіть і наріжте кільцями цибулю.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 5
5. Додайте кільця цибулі в сковороду до печінки.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 6
6. Додайте 4 столові ложки води і накрийте сковороду кришкою, Тушіте про 15-20 хвилин на слабкому вогні.
обсмажена яловича печінка з цибулею - фото крок 7
7. За смаком додайте сіль і подавайте печінку до столу відразу або після охолодження.

Схожі рецепти