Рецепт Яловича печінка з цибулею фото

Яловича печінка з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловича печінка - продукт дуже корисний і поживний. Рецепт, як приготувати яловичу печінку з цибулею, дуже простий у виконанні, але все ж є свої тонкощі і особливості її приготування.

Багато перед приготуванням вимочують печінку в молоці, тоді у неї немає специфічного запаху і присмаку, а також вона виходить більш м'якою, але на це потрібно не менше 2-3 годин. У мене не було стільки часу, тому просто зняв пліву. Вона вийшла дуже ніжною і приємною на смак, а цибуля додає приємного смаку і аромату.

  • Яловича печінка - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 0, 5 кілограма
  • Рослинна олія - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
яловича печінка з цибулею - фото крок 1
1. Свіжу яловичу печінку промиваю і очищаю від згустків крові, потім знімаю плівки та інші перетинки.
яловича печінка з цибулею - фото крок 2
2. Нарізаю печінку шматочками близько 1 сантиметра в товщину, але не крупніше.
яловича печінка з цибулею - фото крок 3
3. Лук чищу від лушпиння і мою, потім нарізаю його півкільцями і обсмажую на сковороді з додаванням рослинної олії, але не до готовності.
яловича печінка з цибулею - фото крок 4
4. Іншу сковороду ставлю на вогонь, наливаю трохи рослинного масла і розігріваю. Викладаю печінку і обсмажую з двох сторін по 2-3 хвилини.
яловича печінка з цибулею - фото крок 5
5. До печінки на сковороді викладаю цибулю, перемішую і вливаю лимонний сік, накриваю кришкою і готую ще кілька хвилин.
яловича печінка з цибулею - фото крок 6
6. Готову печінку з цибулею подаю гарячої, з скоринкою чорного хліба, смачного!

Схожі рецепти