Яловича печінка тушкована з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати яловичу печінку тушковану з луком і морквою в домашніх умовах. Це відмінний спосіб порадувати своїх домочадців чимось новеньким і смачненьким, вам сподобається!
Рекомендую вам приготувати яловичу печінку тушковану з луком і морквою в домашніх умовах, Як це зробити, я вам зараз розповім з превеликим задоволенням. Тут все просто. Головне не поспішати, і приділити процесу очищення та миття печінки достатню увагу, адже інакше вона може в готовій страві гірчити, що зовсім вже нікому не подобається. В іншому ж рецепт від вас особливих старань не зажадає. Давайте приступати!
- Печінка яловича - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Бульйон - 1 Склянка (можна замінити водою)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Паприка - 0.5 чайних ложки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Печінка розморозимо, помиємо, очистимо, обсушити і наріжемо порційними шматочками. Солимо і мачає кожен шматочок в борошно, після чого швидко обсмажити з усіх боків на сильному вогні, щоб м'ясо взялося скоринкою.
2. Додамо потім цибулю і моркву, а також спеції, перемішаємо, вливаємо олію і смажимо, поки цибуля не стане прозорим, а морквина - золотистої.
3. Заливаємо тепер всю цю красу бульйоном, і на маленькому вогні тушкуємо п'ять хвилин після закипання бульйону.
4. От і все! Смачного!