Рецепт Яловича печінка тушкована з цибулею і морквою фото

Яловича печінка тушкована з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу розповісти, як приготувати яловичу печінку тушковану з луком і морквою в домашніх умовах. Це відмінний спосіб порадувати своїх домочадців чимось новеньким і смачненьким, вам сподобається!

Рекомендую вам приготувати яловичу печінку тушковану з луком і морквою в домашніх умовах, Як це зробити, я вам зараз розповім з превеликим задоволенням. Тут все просто. Головне не поспішати, і приділити процесу очищення та миття печінки достатню увагу, адже інакше вона може в готовій страві гірчити, що зовсім вже нікому не подобається. В іншому ж рецепт від вас особливих старань не зажадає. Давайте приступати!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Бульйон - 1 Склянка (можна замінити водою)
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 0.5 чайних ложки
  • Паприка - 0.5 чайних ложки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
яловича печінка тушкована з цибулею і морквою - фото крок 1
1. Печінка розморозимо, помиємо, очистимо, обсушити і наріжемо порційними шматочками. Солимо і мачає кожен шматочок в борошно, після чого швидко обсмажити з усіх боків на сильному вогні, щоб м'ясо взялося скоринкою.
яловича печінка тушкована з цибулею і морквою - фото крок 2
2. Додамо потім цибулю і моркву, а також спеції, перемішаємо, вливаємо олію і смажимо, поки цибуля не стане прозорим, а морквина - золотистої.
яловича печінка тушкована з цибулею і морквою - фото крок 3
3. Заливаємо тепер всю цю красу бульйоном, і на маленькому вогні тушкуємо п'ять хвилин після закипання бульйону.
яловича печінка тушкована з цибулею і морквою - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти