Яловича печінка, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Мій чоловік любить страви з печінки. У мене завжди в запасі є кілька рецептів. Хочу поділитися одним з нових - як приготувати яловичу печінку, тушковану з луком. Буде смачно і корисно.
Я знаю багатьох людей, які не люблять печінку. Але моя сім'я - виняток. Напевно, для інших вона здається дуже сухе. Хоча я такого не помічала, коли сама їла. Спробуйте приготувати за моїм рецептом. Може бути, ви зможете полюбити цей субпродукт так само, як і я.
- Яловича печінка - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Окріп - 3 склянки
- Кріп - 1 пучок
Печінка помийте і очистіть від плівок. Наріжте великими шматками. Потім відбийте для кращої м'якості.
Покладіть її в ємність. Поперчіть, посоліть і перемішайте. Додайте томатну пасту і борошно. Добре перемішайте. Розігрійте сковороду з маслом. Надішліть в неї субпродукт і обсмажуйте до золотистого кольору.
Наріжте цибулю півкільцями. Надішліть його до підсмаженої печінки. Через хвилини три влийте окріп і тушкуйте під кришкою до готовності.
Наріжте кріп. Додайте його за 10 хвилин до готовності. До печінки я зварила спагетті. Вони дуже добре поєднуються.