Рецепт Яловича печінка, тушкована з цибулею фото

Яловича печінка, тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мій чоловік любить страви з печінки. У мене завжди в запасі є кілька рецептів. Хочу поділитися одним з нових - як приготувати яловичу печінку, тушковану з луком. Буде смачно і корисно.

Опис приготування:

Я знаю багатьох людей, які не люблять печінку. Але моя сім'я - виняток. Напевно, для інших вона здається дуже сухе. Хоча я такого не помічала, коли сама їла. Спробуйте приготувати за моїм рецептом. Може бути, ви зможете полюбити цей субпродукт так само, як і я.

  • Яловича печінка - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Червоний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Окріп - 3 склянки
  • Кріп - 1 пучок
яловича печінка, тушкована з цибулею - фото крок 1
Печінка помийте і очистіть від плівок. Наріжте великими шматками. Потім відбийте для кращої м'якості.
яловича печінка, тушкована з цибулею - фото крок 2
Покладіть її в ємність. Поперчіть, посоліть і перемішайте. Додайте томатну пасту і борошно. Добре перемішайте. Розігрійте сковороду з маслом. Надішліть в неї субпродукт і обсмажуйте до золотистого кольору.
яловича печінка, тушкована з цибулею - фото крок 3
Наріжте цибулю півкільцями. Надішліть його до підсмаженої печінки. Через хвилини три влийте окріп і тушкуйте під кришкою до готовності.
яловича печінка, тушкована з цибулею - фото крок 4
Наріжте кріп. Додайте його за 10 хвилин до готовності. До печінки я зварила спагетті. Вони дуже добре поєднуються.

Схожі рецепти