Рецепт Свинина по-тайськи фото

Свинина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Таке блюдо виходить не тільки дуже смачне, але так само неймовірно яскраве і райдужне, воно підніме вам настрій і порадує своїм незвичайним екзотичним смаком і красивим видом.

Опис приготування:

Тільки ледачий людина сьогодні не готує у себе вдома страви в азіатському стилі, останнім часом це стало дуже популярно. Ми теж будемо намагатися йти в ногу з часом, і сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину по-тайськи - дуже цікаве гостре блюдо, яке, я сподіваюся, сподобається вам. Не треба лякатися довгого списку інгредієнтів, адже, по суті, зробити таку свинину дуже просто, і весь процес не займе у вас багато часу. Можливо, в перший раз вам і доведеться трохи повозитися, зате потім все буде набагато легше, так що не бійтеся почати. Я використовую цей простий рецепт свинини по-тайськи вже досить давно, і мені таке мяско дуже подобається, але якщо ви не є прихильником гострої їжі, то я б вам порадила не додавати гострий перець або покласти, скажімо, тільки половинку. А в цілому виходить дуже смачно і незвично, так що обов'язково скористайтеся цим чудовим рецептом.

  • Свинина - 500 грам
  • Ананаси консервовані - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Перець болгарський - 2-3 штук
  • Перець гострий зелений - 1 штука
  • Горіхи кешью - 150 грам
  • Соус соєвий - 100 грам
  • Соус рибний - 1 Ст. Ложка
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Вустер соусом - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 2 чайних ложки
свинина по-тайськи - фото крок 1
Для початку нам необхідно підготує всі інгредієнти: промиваємо м'ясо і висушуємо, овочі очищаємо, з перцю видаляємо насіння. Тепер нарізаємо все на кубики зі стороною приблизно 2-3 см.
свинина по-тайськи - фото крок 2
Ставимо на вогонь сковороду або вок і викладаємо в нього гострий і солодкий перець, цибулю і моркву, додаємо соєвий соус, рибний соус, рисовий оцет, Вустер соусом, перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні до напівготовності.
свинина по-тайськи - фото крок 3
Приблизно через 10-15 хвилин викладаємо в сковороду консервовані ананаси і виливаємо сік від них.
свинина по-тайськи - фото крок 4
Далі викладаємо нарізану свинину і при необхідності додаємо ще соєвого соусу.
свинина по-тайськи - фото крок 5
Через 2-3 хвилини необхідно додати кешью і каррі, перемішати і тушкувати далі до повної готовності м'яса. На гарнір до готової страви найкраще подавати відварний рис. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти