Свинина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо виходить не тільки дуже смачне, але так само неймовірно яскраве і райдужне, воно підніме вам настрій і порадує своїм незвичайним екзотичним смаком і красивим видом.
Тільки ледачий людина сьогодні не готує у себе вдома страви в азіатському стилі, останнім часом це стало дуже популярно. Ми теж будемо намагатися йти в ногу з часом, і сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину по-тайськи - дуже цікаве гостре блюдо, яке, я сподіваюся, сподобається вам. Не треба лякатися довгого списку інгредієнтів, адже, по суті, зробити таку свинину дуже просто, і весь процес не займе у вас багато часу. Можливо, в перший раз вам і доведеться трохи повозитися, зате потім все буде набагато легше, так що не бійтеся почати. Я використовую цей простий рецепт свинини по-тайськи вже досить давно, і мені таке мяско дуже подобається, але якщо ви не є прихильником гострої їжі, то я б вам порадила не додавати гострий перець або покласти, скажімо, тільки половинку. А в цілому виходить дуже смачно і незвично, так що обов'язково скористайтеся цим чудовим рецептом.
- Свинина - 500 грам
- Ананаси консервовані - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Перець болгарський - 2-3 штук
- Перець гострий зелений - 1 штука
- Горіхи кешью - 150 грам
- Соус соєвий - 100 грам
- Соус рибний - 1 Ст. Ложка
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
- Вустер соусом - 1 Чайна ложка
- Каррі - 2 чайних ложки