Рецепт Баранина з базиліком фото

Баранина з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Баранина само по собі дуже смачне м'ясо. Якщо його правильно приготувати, то виходить чудове блюдо. Поєднання спецій почеркнет смак м'яса і додасть чудовий аромат.

Баранина з базиліком готується дуже просто - спочатку змішайте всі інгредієнти для маринаду і нагрійте, не доводячи до кипіння. Помістіть порізану і посоленную баранину в маринад на 3 годину. Потім загорніть її разом з цибулею і маринадом в фольгу і запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 40 хвилин. Потім розгорніть фольгу і залиште в духовці ще на 20-25 хвилин, щоб м'ясо підрум'янилося. Як гарнір відварити картоплю цілком. Смачного!

  • Баранина - 600 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Гілочка чебрецю - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Пучок базиліка - 1 штука
баранина з базиліком - фото крок 1
Змішайте інгредієнти для маринаду - пропущений через прес часник, мелений імбир, перець і мед.
баранина з базиліком - фото крок 2
Додайте бальзамічний оцет, вино, оливкова олія.
баранина з базиліком - фото крок 3
Базилік порвіть руками і додайте в маринад.
баранина з базиліком - фото крок 4
І нарешті розмарин, чебрець і добре перемішайте. Потім поставте на вогонь і нагрійте не доводячи до кипіння.
баранина з базиліком - фото крок 5
М'ясо порізати шматками, приправити сіллю і підмести 3 години в маринад.
баранина з базиліком - фото крок 6
Застеліть деко фольгою, викладіть на нього порізану кільцями цибулю, м'ясо з маринадом і загорніть фольгу. Запікайте протягом 40 хвилин при 190 градусах, потім розгорніть фольгу і залиште в духовці ще на 20-25 хвилин, щоб м'ясо підрум'янилося. Як гарнір відварити картоплю цілком.

Схожі рецепти