Брускетта з помідорами та базиліком
(покроковий рецепт з фото)
З кожної подорожі привожу різні рецептики і не перестаю дивуватися різноманіттю страв різних кухонь світу! наприклад, Брускетта з помідорами та базиліком - прекрасна легка вегетаріанська закуска.
Брускетта з помідорами і базиліком дуже дуже смачна. Її добре робити в спекотний літній день. Щоб правильно зробити брускетту потрібно взяти пористий білий хліб. Хліб потрібно засмажити в тостері або грилі. Кожну дірочку потрібно промазати смачним оливковою олією. Соком з нарізаних помідорів теж полийте хліб. Можна використовувати соєвий соус, якщо вам він подобається. Успіхів і приємного апетиту!
- Італійський хліб - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Помідори - 3 штуки
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Підготувати продукти.
Хліб підсмажений в тостері натріть часником.
Хліб помажте оливковою олією.
Помідори наріжте тонкими кільцями.
Красиво викладіть помідори на хліб.
Полийте брускетту оливковою олією, посипте базиліком і сіллю. Смачного!