Рецепт Брускетта з в'яленими помідорами фото

Брускетта з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Помідор
ПП рецепти
На обід , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Брускетта з в'яленими помідорами підійде в якості сніданку, полудня, перекусу, відмінною вечірньої закуски під вино і навіть для свята. Фета харчування, трохи оливкового масла, свіжого базиліку.

Опис приготування:

Я зазвичай купую в'ялені помідори в олії і це масло використовую для змазування брускетти. У рецепті я вказала оливкова олія, але ви дійте на свій розсуд.

Як приготувати брускетту з в'яленими помідорами?

1. Спочатку приготуйте скибочки багета. Наріжте його, змастіть скибочки оливковою олією, викладіть на решітку або деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть.

2. В'ялені помідори наріжте смужками.

3. Фету подрібніть.

4. Базилік промийте, просушіть на паперовому рушнику і також подрібніть. Маленькі листочки можете не різати.

5. На остиглі скибочки багета викладіть в'ялені помідори, потім фету і посипте базиліком.

Брускетта з в'яленими помідорами готова!

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • В'ялені помідори - 6-8 штук
  • Фета - 3 Ст. Ложки
  • Свіжий базилік - - За смаком
Я зазвичай купую в'ялені помідори в олії і це масло використовую для змазування брускетти. У рецепті я вказала оливкова олія, але ви дійте на свій розсуд.

Як приготувати брускетту з в'яленими помідорами?

1. Спочатку приготуйте скибочки багета. Наріжте його, змастіть скибочки оливковою олією, викладіть на решітку або деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть.

2. В'ялені помідори наріжте смужками.

3. Фету подрібніть.

4. Базилік промийте, просушіть на паперовому рушнику і також подрібніть. Маленькі листочки можете не різати.

5. На остиглі скибочки багета викладіть в'ялені помідори, потім фету і посипте базиліком.

Брускетта з в'яленими помідорами готова!

Смачного!

Схожі рецепти