Брускетта з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з в'яленими помідорами підійде в якості сніданку, полудня, перекусу, відмінною вечірньої закуски під вино і навіть для свята. Фета харчування, трохи оливкового масла, свіжого базиліку.
Я зазвичай купую в'ялені помідори в олії і це масло використовую для змазування брускетти. У рецепті я вказала оливкова олія, але ви дійте на свій розсуд.
Як приготувати брускетту з в'яленими помідорами?
1. Спочатку приготуйте скибочки багета. Наріжте його, змастіть скибочки оливковою олією, викладіть на решітку або деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть.
2. В'ялені помідори наріжте смужками.
3. Фету подрібніть.
4. Базилік промийте, просушіть на паперовому рушнику і також подрібніть. Маленькі листочки можете не різати.
5. На остиглі скибочки багета викладіть в'ялені помідори, потім фету і посипте базиліком.
Брускетта з в'яленими помідорами готова!
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- В'ялені помідори - 6-8 штук
- Фета - 3 Ст. Ложки
- Свіжий базилік - - За смаком
Як приготувати брускетту з в'яленими помідорами?
1. Спочатку приготуйте скибочки багета. Наріжте його, змастіть скибочки оливковою олією, викладіть на решітку або деко і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть.
2. В'ялені помідори наріжте смужками.
3. Фету подрібніть.
4. Базилік промийте, просушіть на паперовому рушнику і також подрібніть. Маленькі листочки можете не різати.
5. На остиглі скибочки багета викладіть в'ялені помідори, потім фету і посипте базиліком.
Брускетта з в'яленими помідорами готова!
Смачного!