Рецепт Салат з в'яленими помідорами фото

Салат з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Помідор , В'ялені помідори
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Салат з в'яленими помідорами стане родзинкою вашого обіднього або святкового столу. В'ялені помідори чергуються з квасолею. Спробуйте.

Опис приготування:

Рецепт салату з в'яленими помідорами я почула на кулінарному шоу. В цей же вечір приготувала сама і залишилася задоволена. Найбільше часу займає приготування білої квасолі. Вона довго вариться. Але відкрию вам секрет, ви можете скористатися консервованої білої квасолею. Тільки беріть не в томатному соусі. Отже, приступимо до приготування.

1. Зваріть квасоля.

2. Коли квасоля вже звариться, можна продовжити приготування салату з в'яленими помідорами. Видавіть часник в майонез і добре перемішайте.

3. Дрібно нарубати пучок кропу. Залиште трохи зелені для прикраси.

4. Змішайте в чашці варену білу квасолю, майонез з часником і подрібнений кріп.

5. У тарілку, в якій ви і плануєте подавати салат з в'яленими помідорами, викладаємо шарами: перший шар - біла квасоля, перемішана з майонезом і зеленню, другий - в'ялені помідори. Потім знову повторюємо шари. Останнім повинна бути біла квасоля.

6. Прикрасьте салат з в'яленими помідорами зеленню і подавайте до столу.

Поєднання смаку в'ялених помідор і білої квасолі - ідеально! Салат може замінити вам обід. А головне, він повний вітамінів і білків, завдяки головним інгредієнтів. Готуйте обов'язково.

Смачного.

  • Біла квасоля - 250 грам
  • В'ялені помідори - 30 грам
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
Рецепт салату з в'яленими помідорами я почула на кулінарному шоу. В цей же вечір приготувала сама і залишилася задоволена. Найбільше часу займає приготування білої квасолі. Вона довго вариться. Але відкрию вам секрет, ви можете скористатися консервованої білої квасолею. Тільки беріть не в томатному соусі. Отже, приступимо до приготування.

1. Зваріть квасоля.

2. Коли квасоля вже звариться, можна продовжити приготування салату з в'яленими помідорами. Видавіть часник в майонез і добре перемішайте.

3. Дрібно нарубати пучок кропу. Залиште трохи зелені для прикраси.

4. Змішайте в чашці варену білу квасолю, майонез з часником і подрібнений кріп.

5. У тарілку, в якій ви і плануєте подавати салат з в'яленими помідорами, викладаємо шарами: перший шар - біла квасоля, перемішана з майонезом і зеленню, другий - в'ялені помідори. Потім знову повторюємо шари. Останнім повинна бути біла квасоля.

6. Прикрасьте салат з в'яленими помідорами зеленню і подавайте до столу.

Поєднання смаку в'ялених помідор і білої квасолі - ідеально! Салат може замінити вам обід. А головне, він повний вітамінів і білків, завдяки головним інгредієнтів. Готуйте обов'язково.

Смачного.

Схожі рецепти