Салат з артишоками і в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати легку закуску, щоб подати на святковий стіл або просто здивувати своїх гостей, то зробіть салат з артишоками і в'яленими помідорами. Це дуже вишукане і смачне блюдо.
Хочете знати, як приготувати салат з артишоками і в'яленими помідорами? Тоді читайте цей рецепт! цей нескладний, але доволі вишуканий салат обов'язково прикрасить ваш стіл і стане родзинкою вечора. Гості оцінять ваші старання!
- Мал - 1/2 склянки
- Артишок - 1 штука
- Томати в'ялені - 2 штуки
- Рукола - 1 пучок
- Оливки зелені - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 2 часточки
Артишок підготуйте. Відріжте від нього верхівку, відваріть решті плід в воді з додаванням лимона. Вибирайте тільки свіжі продукти, готуйте артишоки відразу ж, щоб вони не лежали в холодильнику.
Тепер обробіть артишок. Розріжте його на чотири однакові частини, видаліть серцевину, яку не вживають в їжу. Дайте овочу охолонути.
Відваріть рис в підсоленій воді до повної готовності. Вибирайте розсипчасті сорту, прекрасно підійде пропарений довгозернистий рис.
Рукколу вимийте і порвіть руками. Томати розріжте на невеликі шматочки, а оливки поріжте шматочками.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти в тарілці, додайте спеції, полийте зверху оливковою олією або тим, що залишилося від в'ялених томатів. Подавайте блюдо до столу.