Піца з беконом і артишоками
(покроковий рецепт з фото)
Піца - це завжди експеримент. Береш в руки тісто, а фантазія так і розігрується: що ж буде за начинка, які вибрати продукти, який підійде соус? Давайте спробуємо новий цікавий рецепт!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати піцу з беконом і артишоками. Основа вашої випічки - це біле полотно, який ви прикрасите різними фарбами - інгредієнтами. Тут це будуть ароматні італійські продукти. Такий смак припаде до смаку гурманам і тим, хто шукає нові смакові відчуття.
- Тісто дріжджове - 300 грам
- Моцарелла - 240 грам
- Rikotta - 150 грам
- Артишок konservirovannиy - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Пармезан - 30 грам
- Бекон - 4 скибочки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Базилік, листок - 2 штуки
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
1. Тесту дайте піднятися і настоятися.
2. Потім розтягніть його в формі овалу або кола. Змастіть тісто маслом. Спинний руб mocarellu. Надішліть основу на 10 хвилин в духовку при 180 градусах.
3. Після цього викладіть рикотту, шматочки обсмаженого бекону і часточки артишоків. Також посипте начинку пармезаном, подрібненим базиліком і петрушкою, а ще - орегано.
4. Запікайте піцу ще 12 хвилин. Смачного!