Піца з беконом і артишоками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Піца - це завжди експеримент. Береш в руки тісто, а фантазія так і розігрується: що ж буде за начинка, які вибрати продукти, який підійде соус? Давайте спробуємо новий цікавий рецепт!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати піцу з беконом і артишоками. Основа вашої випічки - це біле полотно, який ви прикрасите різними фарбами - інгредієнтами. Тут це будуть ароматні італійські продукти. Такий смак припаде до смаку гурманам і тим, хто шукає нові смакові відчуття.
- Тісто дріжджове - 300 грам
 - Моцарелла - 240 грам
 - Rikotta - 150 грам
 - Артишок konservirovannиy - 200 грам
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Пармезан - 30 грам
 - Бекон - 4 скибочки
 - Орегано - 0, 5 чайних ложки
 - Базилік, листок - 2 штуки
 - Петрушка, гілочка - 1 штука
 - Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
 

1. Тесту дайте піднятися і настоятися.

2. Потім розтягніть його в формі овалу або кола. Змастіть тісто маслом. Спинний руб mocarellu. Надішліть основу на 10 хвилин в духовку при 180 градусах.

3. Після цього викладіть рикотту, шматочки обсмаженого бекону і часточки артишоків. Також посипте начинку пармезаном, подрібненим базиліком і петрушкою, а ще - орегано.

4. Запікайте піцу ще 12 хвилин. Смачного!