Рецепт Піца з беконом і артишоками фото

Піца з беконом і артишоками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Дріжджове тісто , Бекон , Артишок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Піца - це завжди експеримент. Береш в руки тісто, а фантазія так і розігрується: що ж буде за начинка, які вибрати продукти, який підійде соус? Давайте спробуємо новий цікавий рецепт!

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати піцу з беконом і артишоками. Основа вашої випічки - це біле полотно, який ви прикрасите різними фарбами - інгредієнтами. Тут це будуть ароматні італійські продукти. Такий смак припаде до смаку гурманам і тим, хто шукає нові смакові відчуття.

  • Тісто дріжджове - 300 грам
  • Моцарелла - 240 грам
  • Rikotta - 150 грам
  • Артишок konservirovannиy - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Пармезан - 30 грам
  • Бекон - 4 скибочки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік, листок - 2 штуки
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
піца з беконом і артишоками - фото крок 1
1. Тесту дайте піднятися і настоятися.
піца з беконом і артишоками - фото крок 2
2. Потім розтягніть його в формі овалу або кола. Змастіть тісто маслом. Спинний руб mocarellu. Надішліть основу на 10 хвилин в духовку при 180 градусах.
піца з беконом і артишоками - фото крок 3
3. Після цього викладіть рикотту, шматочки обсмаженого бекону і часточки артишоків. Також посипте начинку пармезаном, подрібненим базиліком і петрушкою, а ще - орегано.
піца з беконом і артишоками - фото крок 4
4. Запікайте піцу ще 12 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти