Яєчня з артишоками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Схоже яєчню можна приготувати майже з усіма овочами на сковороді. Це ще раз довів даний рецепт. Несподіване поєднання продуктів вас здивує, вам варто його розкуштувати. Уважно читайте!
У покрокової інструкції описано, як приготувати яєчню з артишоками і картоплею. Справжній королівський сніданок у вас вдома! У складі також є гострий перець і цибулю, так що це блюдо краще їсти у вихідні, коли не плануєте спілкуватися з людьми. Виходить дуже ситно, незвично за смаком і досить ароматно.
- Артишоки заморожені - 270 грам
- Яйце - 4 штуки
- Червоний ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Картопля - 2-4 штук
- Перець халапеньо - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку наріжте кубиками картоплю і цибулю. Зелену цибулю і перець наріжте кільцями, і артишок - середніми шматочками. Часник подрібніть.
2. Розігрійте масло у великій сковороді. Обсмажте в ньому картоплю протягом 15 хвилин.
3. Потім в сковороду додайте часник, ріпчаста цибуля і перець. Через хвилину всипте артишоки. Обсмажте овочі протягом 7 хвилин.
4. Потім посипте блюдо сіль і перцем. Додайте зелену цибулю і розбийте яйця. Через пару хвилин яєчня буде готова! Смачного!