Брускетта з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна легка закуска для тих, кому набридли звичайні бутерброди. Ідеально на роботу, навчання або природу. Дивимося рецепт брускетти з баклажанами і помідорами!
За що мені подобається італійська кухня - за простоту разом з вишуканістю. Навіть прості бутерброди з овочами у них і звучать, і виглядають відмінно, а виходять взагалі дуже смачно. Для приготування брускетти з баклажанами і помідорами мені знадобився один середній свіжий баклажан, трохи зелені і трохи часу. Дивимося рецепт.
- Чіабатта - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Базилік - 70 грам
- Часник - 1 зубчик
- Баклажан - 1 штука
- Кріп, Braai - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Наші інгредієнти. Овочі, зелень моєму.
Чіабатту ріжемо десь по 1, 5 см. Підрум'янюємо на сковорідці.
Баклажан тоненько ріжемо, обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла, відкладаємо в сторону.
Кріп, петрушку ріжемо, додаємо подрібнений часник і до баклажанів.
Помідори ріжемо кубиками, додаємо до них базилік і теж трохи часнику. Заправляємо оливковою олією.
Викладаємо починаючи на підсмажений хліб. Можна окремо, можна змішати. Наша Брускетта з баклажанами і помідорами готова! Смачного!