Рецепт Брускетта з баклажанами і помідорами фото

Брускетта з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На вечерю , На швидку руку , На природу , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Прекрасна легка закуска для тих, кому набридли звичайні бутерброди. Ідеально на роботу, навчання або природу. Дивимося рецепт брускетти з баклажанами і помідорами!

Опис приготування:

За що мені подобається італійська кухня - за простоту разом з вишуканістю. Навіть прості бутерброди з овочами у них і звучать, і виглядають відмінно, а виходять взагалі дуже смачно. Для приготування брускетти з баклажанами і помідорами мені знадобився один середній свіжий баклажан, трохи зелені і трохи часу. Дивимося рецепт.

  • Чіабатта - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Базилік - 70 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Баклажан - 1 штука
  • Кріп, Braai - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 1
Наші інгредієнти. Овочі, зелень моєму.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 2
Чіабатту ріжемо десь по 1, 5 см. Підрум'янюємо на сковорідці.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 3
Баклажан тоненько ріжемо, обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла, відкладаємо в сторону.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 4
Кріп, петрушку ріжемо, додаємо подрібнений часник і до баклажанів.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 5
Помідори ріжемо кубиками, додаємо до них базилік і теж трохи часнику. Заправляємо оливковою олією.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 6
Викладаємо починаючи на підсмажений хліб. Можна окремо, можна змішати. Наша Брускетта з баклажанами і помідорами готова! Смачного!

Схожі рецепти