Рецепт Брускетта з баклажанами і помідорами фото

Брускетта з баклажанами і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На вечерю, На швидку руку, На природу, На сніданок
Бутерброди

Прекрасна легка закуска для тих, кому набридли звичайні бутерброди. Ідеально на роботу, навчання або природу. Дивимося рецепт брускетти з баклажанами і помідорами!

За що мені подобається італійська кухня - за простоту разом з вишуканістю. Навіть прості бутерброди з овочами у них і звучать, і виглядають відмінно, а виходять взагалі дуже смачно. Для приготування брускетти з баклажанами і помідорами мені знадобився один середній свіжий баклажан, трохи зелені і трохи часу. Дивимося рецепт.

  • Чіабатта - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Базилік - 70 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Баклажан - 1 штука
  • Кріп, Braai - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 1
Наші інгредієнти. Овочі, зелень моєму.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 2
Чіабатту ріжемо десь по 1, 5 см. Підрум'янюємо на сковорідці.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 3
Баклажан тоненько ріжемо, обсмажуємо на сковорідці в невеликій кількості масла, відкладаємо в сторону.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 4
Кріп, петрушку ріжемо, додаємо подрібнений часник і до баклажанів.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 5
Помідори ріжемо кубиками, додаємо до них базилік і теж трохи часнику. Заправляємо оливковою олією.
брускетта з баклажанами і помідорами - фото крок 6
Викладаємо починаючи на підсмажений хліб. Можна окремо, можна змішати. Наша Брускетта з баклажанами і помідорами готова! Смачного!

Схожі рецепти