Рецепт Брускетта з помідорами і бринзою фото

Брускетта з помідорами і бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир, Бринза
ПП рецепти
На швидку руку, На природу, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Розповім вам, як приготувати брускетту з помідорами і бринзою. Це відмінна закуска для будь-якого приводу - проста і дуже смачна. Пригощайтеся!

Ох, скільки ж ми вже "закусочної моди" пережили! То в моді були бутерброди, потім диван, потім тарталетки, а тепер ось рейтинг назвали брускетти. Спробуйте, адже це так смачно!

  • Багет - 1 штука
  • Бринза - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Авокадо - 2 штуки
  • Томати в'ялені - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Зелень - За смаком
брускетта з помідорами і бринзою - фото крок 1
1. Багет нарізаємо скибочками і сушимо в духовці або на сковороді гриль, окропивши оливковою олією. Можна скористатися тостером.
брускетта з помідорами і бринзою - фото крок 2
2. Натираємо кожен шматочок часником і даємо охолонути.
брускетта з помідорами і бринзою - фото крок 3
3. Авокадо і в'ялені помідори наріжте. Бринзу і сирний сир змішайте до пастоподібного стану і змастіть це сумішшю брускетти.
брускетта з помідорами і бринзою - фото крок 4
4. Викладіть зверху авокадо і помідори, по бажанню, приправити сіллю, поперчіть і прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти