Брускетта з помідорами і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати брускетту з помідорами і бринзою. Це відмінна закуска для будь-якого приводу - проста і дуже смачна. Пригощайтеся!
Ох, скільки ж ми вже "закусочної моди" пережили! То в моді були бутерброди, потім диван, потім тарталетки, а тепер ось рейтинг назвали брускетти. Спробуйте, адже це так смачно!
- Багет - 1 штука
- Бринза - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Авокадо - 2 штуки
- Томати в'ялені - За смаком
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Багет нарізаємо скибочками і сушимо в духовці або на сковороді гриль, окропивши оливковою олією. Можна скористатися тостером.
2. Натираємо кожен шматочок часником і даємо охолонути.
3. Авокадо і в'ялені помідори наріжте. Бринзу і сирний сир змішайте до пастоподібного стану і змастіть це сумішшю брускетти.
4. Викладіть зверху авокадо і помідори, по бажанню, приправити сіллю, поперчіть і прикрасьте свіжою зеленню. Смачного!