Рецепт Брускетта з баклажанами фото

Брускетта з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Баклажан
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, На святковий стіл, Фуршет
Брускетта

Брускетта з баклажанами готується в два етапи. Насамперед нагріваємо до хрустоти і золотистої скоринки скибочки багета, друге - готуємо заправку з баклажанів і спецій. Пальчики оближете!

Як приготувати брускетту з баклажанами?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть або змастіть оливковою олією.

3. Викладіть скибочки багета на решітку і запікайте протягом 10 хвилин в розігрітій духовці.

4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.

5. Помідори також наріжте кубиками.

6. Маслини подрібніть.

7. Болгарський перець почистіть і наріжте короткими смужками.

8. Баклажан поріжте невеликими кубиками.

9. У сковороді нагрійте масло, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і інші нарізані овочі. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте до готовності.

10. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.

11. До смажених овочів додайте маслини, подрібнений базилік і кедрові горішки. Перемішайте

12. На скибочки багета викладіть овочеву заправку.

Брускетта з баклажанами готова!

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 6-7 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 5-6 штук
  • Маслини - 8 штук
  • Свіжий базилік - За смаком
  • Кедрові горішки - 1-2 Ст. Ложок
  • Баклажан - 1 штука (невеликий)
Як приготувати брускетту з баклажанами?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть або змастіть оливковою олією.

3. Викладіть скибочки багета на решітку і запікайте протягом 10 хвилин в розігрітій духовці.

4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.

5. Помідори також наріжте кубиками.

6. Маслини подрібніть.

7. Болгарський перець почистіть і наріжте короткими смужками.

8. Баклажан поріжте невеликими кубиками.

9. У сковороді нагрійте масло, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і інші нарізані овочі. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте до готовності.

10. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.

11. До смажених овочів додайте маслини, подрібнений базилік і кедрові горішки. Перемішайте

12. На скибочки багета викладіть овочеву заправку.

Брускетта з баклажанами готова!

Смачного!

Схожі рецепти