Брускетта з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з баклажанами готується в два етапи. Насамперед нагріваємо до хрустоти і золотистої скоринки скибочки багета, друге - готуємо заправку з баклажанів і спецій. Пальчики оближете!
Як приготувати брускетту з баклажанами?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть або змастіть оливковою олією.
3. Викладіть скибочки багета на решітку і запікайте протягом 10 хвилин в розігрітій духовці.
4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.
5. Помідори також наріжте кубиками.
6. Маслини подрібніть.
7. Болгарський перець почистіть і наріжте короткими смужками.
8. Баклажан поріжте невеликими кубиками.
9. У сковороді нагрійте масло, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і інші нарізані овочі. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте до готовності.
10. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.
11. До смажених овочів додайте маслини, подрібнений базилік і кедрові горішки. Перемішайте
12. На скибочки багета викладіть овочеву заправку.
Брускетта з баклажанами готова!
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Масло оливкове - 6-7 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори - 5-6 штук
- Маслини - 8 штук
- Свіжий базилік - За смаком
- Кедрові горішки - 1-2 Ст. Ложок
- Баклажан - 1 штука (невеликий)
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть або змастіть оливковою олією.
3. Викладіть скибочки багета на решітку і запікайте протягом 10 хвилин в розігрітій духовці.
4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.
5. Помідори також наріжте кубиками.
6. Маслини подрібніть.
7. Болгарський перець почистіть і наріжте короткими смужками.
8. Баклажан поріжте невеликими кубиками.
9. У сковороді нагрійте масло, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і інші нарізані овочі. Додати сіль, поперчіть і тушкуйте до готовності.
10. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.
11. До смажених овочів додайте маслини, подрібнений базилік і кедрові горішки. Перемішайте
12. На скибочки багета викладіть овочеву заправку.
Брускетта з баклажанами готова!
Смачного!