Бутерброди з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите базилік? Я його дуже люблю і намагаюся додавати в різні страви: гаряче, салати, десерти, компоти і просто бутерброди. Свіжий базилік духмяний, смачний і корисний. Пригощайтеся і ви!
Я вважаю за краще лимонний базилік. Він володіє тонким лимонним запахом і смаком. Ви можете вибрати базилік на свій смак: фіолетовий, зелений, коричнева і т.П. Нижче дивіться простий рецепт, як приготувати бутерброд з базиліком.
- М'ясний фарш - 450 грам (індичка)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Базилік лимонний - 1 пучок
- Мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Булочка для бургера - 5 штук
- Помідор - 2 штуки
- Сир - 5 скибочок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. Часник очистіть, базилік і овочі вимийте.
2. Фарш з'єднайте з соєвим соусом, перцем, подрібненим часником. Ретельно вимішайте, сформуйте круглі котлети.
3. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте котлети з двох сторін по 5-6 хвилин до рум'яної скоринки. Зніміть зі сковороди на паперовий рушник, дайте стекти зайвому маслу.
4. Помідор і сир наріжте тонкими скибочками. Булочки розріжте на дві половинки, змастіть майонезом.
5. Зберіть бутерброди: половинка булочки, листя базиліка, котлета, шматочок сиру і помідора, базилік. Смачного!