Домашні макарони з базиліком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування домашніх макаронів з базиліком. Вашим рідним і близьким обов'язково сподобається це блюдо.
Подрібніть листя базиліка за допомогою кухонного комбайна. Додати 1 1 / 2 склянки борошна і перемішати. Додати яйце, 1 чайну ложку масла і воду, замісити тісто і додати йому форму кулі. Якщо тісто здається сухим, додайте трохи більше води. Накрити тісто плівкою, покритої декількома краплями оливкової олії. Покласти в холодильник на 2 годину.
Дістати тісто з холодильника і розрізати на 6 рівних частин. Пропустити через машинку для макаронів або розкачати качалкою до потрібної товщини
Дати макаронів підсохнути протягом однієї години до приготування.
Готувати у великій каструлі з киплячою водою. Це повинно зайняти не більше 3 - 5 хвилин, в залежності від товщини макаронів.
- Нарізаного свіжого базиліку - 3/4 склянки
- Борошна - 6 склянок
- Яйце - 1 штука
- Оливкового масла - 1 Чайна ложка
- Води - 2 Ст. Ложки
Дістати тісто з холодильника і розрізати на 6 рівних частин. Пропустити через машинку для макаронів або розкачати качалкою до потрібної товщини
Дати макаронів підсохнути протягом однієї години до приготування.
Готувати у великій каструлі з киплячою водою. Це повинно зайняти не більше 3 - 5 хвилин, в залежності від товщини макаронів.