Рецепт Домашні макарони з базиліком фото

Домашні макарони з базиліком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування домашніх макаронів з базиліком. Вашим рідним і близьким обов'язково сподобається це блюдо.

Опис приготування:

Подрібніть листя базиліка за допомогою кухонного комбайна. Додати 1 1 / 2 склянки борошна і перемішати. Додати яйце, 1 чайну ложку масла і воду, замісити тісто і додати йому форму кулі. Якщо тісто здається сухим, додайте трохи більше води. Накрити тісто плівкою, покритої декількома краплями оливкової олії. Покласти в холодильник на 2 годину.

Дістати тісто з холодильника і розрізати на 6 рівних частин. Пропустити через машинку для макаронів або розкачати качалкою до потрібної товщини

Дати макаронів підсохнути протягом однієї години до приготування.

Готувати у великій каструлі з киплячою водою. Це повинно зайняти не більше 3 - 5 хвилин, в залежності від товщини макаронів.


  • Нарізаного свіжого базиліку - 3/4 склянки
  • Борошна - 6 склянок
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкового масла - 1 Чайна ложка
  • Води - 2 Ст. Ложки
Подрібніть листя базиліка за допомогою кухонного комбайна. Додати 1 1 / 2 склянки борошна і перемішати. Додати яйце, 1 чайну ложку масла і воду, замісити тісто і додати йому форму кулі. Якщо тісто здається сухим, додайте трохи більше води. Накрити тісто плівкою, покритої декількома краплями оливкової олії. Покласти в холодильник на 2 годину.

Дістати тісто з холодильника і розрізати на 6 рівних частин. Пропустити через машинку для макаронів або розкачати качалкою до потрібної товщини

Дати макаронів підсохнути протягом однієї години до приготування.

Готувати у великій каструлі з киплячою водою. Це повинно зайняти не більше 3 - 5 хвилин, в залежності від товщини макаронів.

Схожі рецепти