Домашні макаронс (макарони)
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати неймовірно смачне тістечко "макаронс" будинки насправді простіше, ніж здається! Ніжне і смачне тістечко з різними начинками підкорить вас і ваших рідних і стане вашою улюбленою випічкою!
За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати ідеальні макаруни з спідничкою і гладкою поверхнею! Існує безліч нюансів при приготуванні цього тістечка, але якщо враховувати всі деталі, макаруни виходять дуже красивими і смачними. Обов'язково точно виміряйте кількість інгредієнтів. Пам'ятайте, що в кімнаті не повинно бути волого, а макаруни, висаджені на деко, повинні постояти приблизно 1, 5 години в кімнаті, щоб їх поверхня стала повністю сухий, це забезпечить утворення "спіднички" і гладкій поверхні готових тістечок.
Отже, дивіться, як приготувати домашні макаронс (макарони).
- Мигдалеве борошно - 100 грам
- Цукрова пудра - 250 грам(100 г - в тісто, 150 г - в начинку)
- Яєчні білки - 70 грам
- Цукор - 90 грам
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Nutella - 2 Ст. Ложки
- Темний шоколад - 30 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- М'яке вершкове масло - 60 грам
- Чорниця - 1/4 склянки
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку просійте миндальную борошно і цукрову пудру. Перемішайте їх і просійте вдруге.
2. Білок відокремте від жовтка в суху миску (яйця повинні перед цим 2 години перебувати в кімнатній температурі). На низькій швидкості збийте білки до легкої піни і додайте лимонну кислоту.
3. Збільште швидкість до середньої і збивайте міксером до стану м'якої піни. Тонкою цівкою введіть цукор, постійно збиваючи масу. Додайте барвник і збийте масу до стійких піків. В кінці на великій швидкості зробіть кілька оборотів міксером.
4. Меренгу акуратно введіть в просіяне борошно з цукровою пудрою і рухами від низу до верху перемішайте масу до однорідного стану (приблизно 50 обертань; тісто з лопатки має стікати стрічкою).
5. Перемістіть тісто в кондитерський мішок і на застелений пергаментним папером деко вертикально висадіть макаруни діаметром 2-3 см.
6. Далі кілька разів підніміть деко і вдарте їм про стіл. Великі бульбашки можна пробити зубочисткою. Залиште макаруни на 1-1, 5 годину, щоб їх поверхня стала сухою і не прилипала до рук.
7. Приготуйте першу начинку: шоколад подрібніть ножем, змішайте його з "нутеллою" і гарячими вершками. Перемішайте масу до однорідності і відставте до охолодження.
8. Для чорничною начинки ягоди злегка відіжміть від рідини і за допомогою блендера перетворите в пюре. У вершкове масло додайте цукрову пудру і збийте міксером, додавши дрібку солі.
9. Додайте ягідне пюре і збийте до однорідності. Начинку перекладіть в пакетики і відправте в холодильник до охолодження.
10. Макаруни випікайте 11-14 хвилин в розігрітій до 150 градусів духовці. Готовність перевіряйте легким натисканням на поверхню макарун: вона не повинна ворушитися.
11. Дайте макарунами охолонути і з'єднайте їх за допомогою начинки. Смачного!