Churasko
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і своїх гостей незвичайним, дуже смачним м'ясним блюдом? Тоді приготуйте чураско. Це ароматне, смачне, але зовсім нескладна в приготуванні смажене м'ясо на грилі.
Готувати чураско зовсім нескладно, адже це, по суті, будь-смажене на відкритому вогні м'ясо. Класичний рецепт чураско дуже простий: м'ясо натирають сіллю і перцем і відразу відправляють на відкритий вогонь гриля або нанизують на шампури. Але м'ясо виходить дуже соковитим, ароматним і смачним. Якщо у вас немає часу на маринування м'яса, цей рецепт відмінно для вас підходить.
- Ребра - 1 кілограм (свинячі, яловичий)
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Braai - 1/2 пучка
Ребра необхідно помити, висушити і розрізати. Потім натріть їх сіллю і перцем. Ось і весь маринад.
Відразу складаємо ребра на решітку.
І відправляємо їх смажитися на вугіллі. Готується таке м'ясо дуже швидко.
Готове чураско посипаємо дрібно нарізаною кінзою, його зазвичай подають зі свіжими овочами. Смачного!