Міланес з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування Міланес з яловичини. В Аргентині це блюдо дуже популярно і відомо.
Для вечері або обіду м'ясні скибочки, приготовані за даним рецептом, підійдуть якнайкраще. Блюдо виходить ситним і смачним.
- Яловичина - 500 грам
- Лимон - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Петрушка, гілочки - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Панірувальні сухарі - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 За смаком (для смаження)
1. Для льезона збиваємо два яйця, додаємо попередньо подрібнені петрушку і часник. Приправимо меленим перцем і сіллю.
2. Поперек волокон нарізаємо м'ясо (товщина скибочок 2-3 мм). Краще, якщо скибочки були тоненькими. Можна відбити рукояткою ножа кожну скибочку. У миску складаємо м'ясо і скроплюємо соком лимона.
3. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. У льезон черзі опускаємо кожну скибочку м'яса.
4. Потім обвалюють кожен шматок яловичини в панірувальних сухарях. За скибочкам сухарі розподіляємо рівномірно.
5. У гаряче масло перекладаємо м'ясо і з обох сторін смажимо до готовності. Готується м'ясо дуже швидко.
6. Потім перекладаємо на тарілки і можемо подавати до столу.