Рецепт Міланес з яловичини фото

Міланес з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування Міланес з яловичини. В Аргентині це блюдо дуже популярно і відомо.

Опис приготування:

Для вечері або обіду м'ясні скибочки, приготовані за даним рецептом, підійдуть якнайкраще. Блюдо виходить ситним і смачним.

  • Яловичина - 500 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Петрушка, гілочки - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Панірувальні сухарі - 1 За смаком
  • Масло рослинне - 1 За смаком (для смаження)
міланес з яловичини - фото крок 1
1. Для льезона збиваємо два яйця, додаємо попередньо подрібнені петрушку і часник. Приправимо меленим перцем і сіллю.
міланес з яловичини - фото крок 2
2. Поперек волокон нарізаємо м'ясо (товщина скибочок 2-3 мм). Краще, якщо скибочки були тоненькими. Можна відбити рукояткою ножа кожну скибочку. У миску складаємо м'ясо і скроплюємо соком лимона.
міланес з яловичини - фото крок 3
3. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. У льезон черзі опускаємо кожну скибочку м'яса.
міланес з яловичини - фото крок 4
4. Потім обвалюють кожен шматок яловичини в панірувальних сухарях. За скибочкам сухарі розподіляємо рівномірно.
міланес з яловичини - фото крок 5
5. У гаряче масло перекладаємо м'ясо і з обох сторін смажимо до готовності. Готується м'ясо дуже швидко.
міланес з яловичини - фото крок 6
6. Потім перекладаємо на тарілки і можемо подавати до столу.

Схожі рецепти