Рецепт Sup за аргентинця фото

Sup за аргентинця
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
М'ясо, Овочі, Бобові, Яловичина, Гарбуз, Горох, Ревінь, Консервований горошок
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Супи

Густий і насичений суп по-аргентинськи припаде до душі любителям грунтовної і ситної їжі. Незважаючи на своє заморське походження, продукти для такого супу можна купити в будь-якому магазині!

Гостроту супу можна регулювати на свій смак за допомогою перцю чилі. А ось кількість прянощів зменшувати не рекомендую - відчуйте аргентинську пристрасть!

  • Яловичина - 400 грам (з кісточкою)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Гарбуз - 200-250 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Горошок зелений - 1 Склянка
  • Кукурудза - 1 Склянка
  • Часник - 3 зубчики
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Чилі - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Sup за аргентинця - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Яловичина у мене вже вариться.
Sup за аргентинця - фото крок 2
Яловичину зваріть, як зазвичай, додавши цибулю і коріння. Готове м'ясо наріжте середніми кубиками. Штам Бульйон.
Sup за аргентинця - фото крок 3
Лук наріжте кубиками, часник крупно порубати. Розігрійте в каструлі з товстим дном масло і обсмажте зиру до появи яскравого аромату. Додайте цибулю і часник, смажте до позолоти.
Sup за аргентинця - фото крок 4
Додайте м'ясо і кубики моркви. Смажте, помішуючи, 3-4 хвилини.
Sup за аргентинця - фото крок 5
Додайте картоплю і гарбуз, нарізані кубиками вдвічі більші моркви. Посипте паприкою і обсмажуйте до фарбування жиру в червоний колір.
Sup за аргентинця - фото крок 6
Влийте гарячий бульйон, щоб він покрив вміст каструлі на два пальця. Це густий суп. Гасіть на невеликому вогні майже до готовності картоплі. Якщо у вас кукурудза та горошок заморожені, додавайте їх в суп відразу після закипання картоплі. Якщо ж консервовані, то додавайте в кінці.
Sup за аргентинця - фото крок 7
Після закипання додайте коріандр, трохи свіжого чилі і лавровий лист. Досоліть суп до смаку, ще раз доведіть до кипіння і вимкніть нагрів. Дайте настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Sup за аргентинця - фото крок 8
Подавайте суп по-аргентинськи в керамічному посуді, щоб він довше залишався гарячим. Смачного!

Схожі рецепти