Sup за аргентинця
(покроковий рецепт з фото)
Густий і насичений суп по-аргентинськи припаде до душі любителям грунтовної і ситної їжі. Незважаючи на своє заморське походження, продукти для такого супу можна купити в будь-якому магазині!
Гостроту супу можна регулювати на свій смак за допомогою перцю чилі. А ось кількість прянощів зменшувати не рекомендую - відчуйте аргентинську пристрасть!
- Яловичина - 400 грам (з кісточкою)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука (велика)
- Гарбуз - 200-250 грам
- Картопля - 3 штуки
- Горошок зелений - 1 Склянка
- Кукурудза - 1 Склянка
- Часник - 3 зубчики
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Паприка мелена - 1 Ст. Ложка
- Чилі - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Яловичина у мене вже вариться.
Яловичину зваріть, як зазвичай, додавши цибулю і коріння. Готове м'ясо наріжте середніми кубиками. Штам Бульйон.
Лук наріжте кубиками, часник крупно порубати. Розігрійте в каструлі з товстим дном масло і обсмажте зиру до появи яскравого аромату. Додайте цибулю і часник, смажте до позолоти.
Додайте м'ясо і кубики моркви. Смажте, помішуючи, 3-4 хвилини.
Додайте картоплю і гарбуз, нарізані кубиками вдвічі більші моркви. Посипте паприкою і обсмажуйте до фарбування жиру в червоний колір.
Влийте гарячий бульйон, щоб він покрив вміст каструлі на два пальця. Це густий суп. Гасіть на невеликому вогні майже до готовності картоплі. Якщо у вас кукурудза та горошок заморожені, додавайте їх в суп відразу після закипання картоплі. Якщо ж консервовані, то додавайте в кінці.
Після закипання додайте коріандр, трохи свіжого чилі і лавровий лист. Досоліть суп до смаку, ще раз доведіть до кипіння і вимкніть нагрів. Дайте настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Подавайте суп по-аргентинськи в керамічному посуді, щоб він довше залишався гарячим. Смачного!