SUP філе пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але поживний супчик з риби - це запорука здорового і збалансованого харчування. Для любителів смачної і корисної їжі пропоную рецепт супу з філе пангасіуса!
Суп з пангасіуса виходить досить насиченим, рибка жирна, але зате немає сильного рибного запаху. Для приготування супу з філе пангасіуса нам знадобиться або половинка філе, або одне невелике. Раджу з спецій додати обов'язково лавровий лист, перець чорний горошком, можна ще каррі додати для кольору.
- Пангасіус - 600 грам
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
Поставте варитися рибу, не забувайте що утворюється знімати пінку.
Ріжемо картоплю кубиками. Як тільки бульйон закипить, додаємо її в суп.
Обсмажуємо подрібнену цибулю.
Додаємо до нього терту моркву і подрібнений часник.
Помідори подрібніть, теж додайте їх в зажарку.
Не забудьте ще спеції покласти, можна додати прованські трави.
Перекладаємо зажарку в суп, додаємо лавровий лист. Варіть ще хвилин 5-7.
Суп з філе пангасіуса готовий. Смачного!
Суп з філе пангасіуса готовий. Смачного!