Рецепт SUP філе пангасіуса фото

SUP філе пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Легкий, але поживний супчик з риби - це запорука здорового і збалансованого харчування. Для любителів смачної і корисної їжі пропоную рецепт супу з філе пангасіуса!

Опис приготування:

Суп з пангасіуса виходить досить насиченим, рибка жирна, але зате немає сильного рибного запаху. Для приготування супу з філе пангасіуса нам знадобиться або половинка філе, або одне невелике. Раджу з спецій додати обов'язково лавровий лист, перець чорний горошком, можна ще каррі додати для кольору.

  • Пангасіус - 600 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
SUP філе пангасіуса - фото крок 1
Поставте варитися рибу, не забувайте що утворюється знімати пінку.
SUP філе пангасіуса - фото крок 2
Ріжемо картоплю кубиками. Як тільки бульйон закипить, додаємо її в суп.
SUP філе пангасіуса - фото крок 3
Обсмажуємо подрібнену цибулю.
SUP філе пангасіуса - фото крок 4
Додаємо до нього терту моркву і подрібнений часник.
SUP філе пангасіуса - фото крок 5
Помідори подрібніть, теж додайте їх в зажарку.
SUP філе пангасіуса - фото крок 6
Не забудьте ще спеції покласти, можна додати прованські трави.
SUP філе пангасіуса - фото крок 7
Перекладаємо зажарку в суп, додаємо лавровий лист. Варіть ще хвилин 5-7.
Суп з філе пангасіуса готовий. Смачного!

Схожі рецепти