Філе пангасіуса в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Філе пангасіуса в фользі - ніжне і легке, майже дієтичне блюдо, яке добре підійде для звичайного сімейного обіду або вечері. Старань мінімум, а результат - ресторанного рівня.
Якщо ви хочете смачно приготувати філе пангасіуса, мій рецепт допоможе вам реалізувати ваше бажання Приготований за цим рецептом пангасіус виходить неймовірно ніжним - декому він видається навіть занадто ніжним, але як на мене - саме те. У смакову плані це блюдо виходить повністю гармонійним, однак при бажанні його можна доповнити чимось ще - оливковою олією, лимонним соком, kapersami, оливками, соєвим соусом… чого душа забажає. І що найголовніше - готується це блюдо дуже легко, воно не принесе ніяких труднощів навіть початківцю кулінарові. Словом, відмінне блюдо, однозначно заслуговує вашої уваги!
- Філе пангасіуса - 4 штуки
- Білок яєчний - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Лук-пориста - 2 штуки
- Зелень петрушки - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Підготувати інгредієнти.
Дрібно посічену петрушку змішати з яєчним білком, посолити, поставити в холодильник на 10-15 хвилин.
Гриби і цибулю-порей помити. Гриби нарізати тонкими скибочками, цибуля-пористий - невеликими кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло, додати гриби з цибулею і смажити на середньому вогні 10-15 хвилин. В кінці додати сіль і перець.
Кожне філе пангасіуса покласти на лист фольги (я через брак фольги використовував Пекарській папір, але краще загортати у фольгу), посолити, поперчити і збризнути маслом.
Викласти на кожне філе чверть суміші петрушки з білком.
Зверху покласти обсмажені гриби і цибулю.
Загорнути рибу у фольгу, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати приблизно 20 хвилин до готовності риби.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!