Рецепт Філе пангасіуса в фользі фото

Філе пангасіуса в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Легка вечеря
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Філе пангасіуса в фользі - ніжне і легке, майже дієтичне блюдо, яке добре підійде для звичайного сімейного обіду або вечері. Старань мінімум, а результат - ресторанного рівня.

Опис приготування:

Якщо ви хочете смачно приготувати філе пангасіуса, мій рецепт допоможе вам реалізувати ваше бажання Приготований за цим рецептом пангасіус виходить неймовірно ніжним - декому він видається навіть занадто ніжним, але як на мене - саме те. У смакову плані це блюдо виходить повністю гармонійним, однак при бажанні його можна доповнити чимось ще - оливковою олією, лимонним соком, kapersami, оливками, соєвим соусом… чого душа забажає. І що найголовніше - готується це блюдо дуже легко, воно не принесе ніяких труднощів навіть початківцю кулінарові. Словом, відмінне блюдо, однозначно заслуговує вашої уваги!

  • Філе пангасіуса - 4 штуки
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Лук-пориста - 2 штуки
  • Зелень петрушки - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
філе пангасіуса в фользі - фото крок 1
Підготувати інгредієнти.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 2
Дрібно посічену петрушку змішати з яєчним білком, посолити, поставити в холодильник на 10-15 хвилин.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 3
Гриби і цибулю-порей помити. Гриби нарізати тонкими скибочками, цибуля-пористий - невеликими кільцями. У сковороді розтопити вершкове масло, додати гриби з цибулею і смажити на середньому вогні 10-15 хвилин. В кінці додати сіль і перець.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 4
Кожне філе пангасіуса покласти на лист фольги (я через брак фольги використовував Пекарській папір, але краще загортати у фольгу), посолити, поперчити і збризнути маслом.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 5
Викласти на кожне філе чверть суміші петрушки з білком.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 6
Зверху покласти обсмажені гриби і цибулю.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 7
Загорнути рибу у фольгу, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і запікати приблизно 20 хвилин до готовності риби.
філе пангасіуса в фользі - фото крок 8
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти