Філе пангасіуса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати дуже смачне і ситне блюдо з риби? Приготуйте філе пангасіуса, запеченого в мультиварці з картоплею, цибулею і сметаною. Виходить дуже смачно, а головне дуже швидко!
Приготуємо філе пангасіуса в мультиварці в домашніх умовах. У мультиварку укладаємо тонко порізану картоплю і цибулю півкільцями, зверху кладемо шматочки рибного філе. Готуємо в режимі "гасіння" 40 хвилин. Через 5-10 хвилин вливаємо в мультиварку сметанно-часниковий соус. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Пангасіус - 500 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 700 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Часник - За смаком
Картопля ретельно промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Укладаємо його в чашу мультиварки. Сіль і перець за смаком.
Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, викладаємо на картоплю.
Філе пангасіуса розрізаємо на порційні шматочки і кладемо на цибулю.
Виставляємо на мультиварці режим "гасіння" з 40 хвилин. Тим часом, приготуємо соус: змішайте сметану з подрібненим часником і спеціями.
Відкрийте мультиварку і влийте соус, рівномірно його розподіливши по рибі.
Готуємо до звукового сигналу. Смачного!