Рецепт Філе пангасіуса в мультиварці фото

Філе пангасіуса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати дуже смачне і ситне блюдо з риби? Приготуйте філе пангасіуса, запеченого в мультиварці з картоплею, цибулею і сметаною. Виходить дуже смачно, а головне дуже швидко!

Опис приготування:

Приготуємо філе пангасіуса в мультиварці в домашніх умовах. У мультиварку укладаємо тонко порізану картоплю і цибулю півкільцями, зверху кладемо шматочки рибного філе. Готуємо в режимі"Гасіння" 40 хвилин. Через 5-10 хвилин вливаємо в мультиварку сметанно-часниковий соус. Подаємо страву на стіл в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Пангасіус - 500 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 700 грам
  • Крем - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Часник - За смаком
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 1
Картопля ретельно промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Укладаємо його в чашу мультиварки. Сіль і перець за смаком.
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 2
Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями, викладаємо на картоплю.
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 3
Філе пангасіуса розрізаємо на порційні шматочки і кладемо на цибулю.
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 4
Виставляємо на мультиварці режим"Гасіння" з 40 хвилин. Тим часом, приготуємо соус: змішайте сметану з подрібненим часником і спеціями.
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 5
Відкрийте мультиварку і влийте соус, рівномірно його розподіливши по рибі.
філе пангасіуса в мультиварці - фото крок 6
Готуємо до звукового сигналу. Смачного!

Схожі рецепти