Філе пангасіуса на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні четвер, а це значить, що час страв з риби. Розповім вам, як приготувати філе пангасіуса на сковороді. Блюдо виходить ситним, корисним і дуже ароматним. Приступимо!
Готове філе риби можна подавати до столу з картопляним пюре. Завдяки суміші спецій рибка виходить дуже ароматною і соковитою. Важливо не пересушити м'ясо пангасіуса, тоді блюдо вийде відмінно смачним. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, ви не пошкодуєте. Відмінно підійде на обід і на вечерю. Прикрашаємо рибку рубаною кінзою і коріандром.
- Філе пангасіуса - 4 штуки
- Суміш спецій - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Мелений чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сік лимона - 50-100 мілілітрів
- Свіжа петрушка і коріандр - по 0, 5 Пучка
1
Для приготування пангасіуса на сковороді потрібно промити філе риби і обсушити їх рушником.
2
Натираємо з усіх боків рибу сіллю, свіжомеленим чорним перцем, сумішшю спецій і залишаємо на кілька хвилин маринуватися.
3
На розпечену сковороду додаємо вершкове масло і чекаємо, поки воно розігріється. Обсмажуємо філе пангасіуса з двох сторін по дві хвилини, потім викладаємо обсмажену рибу на тарілку, в якій вона буде подаватися до столу.
4
Вогонь зменшуємо до мінімуму, видавлюємо на сковороду сік одного лимона і тушкуємо його зі спеціями. Поливаємо цією сумішшю філе риби і подаємо до столу. Смачного!