Філе пангасіуса смажене
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, пангасіус користується величезною популярністю у любителів різноманітних рибних блюд. Смажене філе цієї риби виходить дуже смачним, ситним і апетитним! Поєднується з різними гарнірами.
Перед вами - простий рецепт приготування філе пангасіуса смаженого. Розділіть філе на порційні шматочки. Приготуйте кляр, збивши яйця з сіллю і перцем. Умочіть рибу в кляр, обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін на сковороді до красивого золотистого кольору. Гарного вам дня!
- Пангасіус - 2 штуки (дві тушки філе)
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Філе пангасіуса промийте та висушіть паперовим рушником. Поріжте порційними шматочками.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем. Для цього можна скористатися міксером.
Розігріваємо в сковороді олію. Філе умочіть в кляр і обваляйте в борошні. Викладіть шматочки риби на сковороду на невеликій відстані один від одного.
Обсмажте рибу з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Смачного!