Рецепт Філе пангасіуса смажене фото

Філе пангасіуса смажене
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Як відомо, пангасіус користується величезною популярністю у любителів різноманітних рибних блюд. Смажене філе цієї риби виходить дуже смачним, ситним і апетитним! Поєднується з різними гарнірами.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування філе пангасіуса смаженого. Розділіть філе на порційні шматочки. Приготуйте кляр, збивши яйця з сіллю і перцем. Умочіть рибу в кляр, обваляйте в борошні й обсмажте з двох сторін на сковороді до красивого золотистого кольору. Гарного вам дня!

  • Пангасіус - 2 штуки (дві тушки філе)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
філе пангасіуса смажене - фото крок 1
Філе пангасіуса промийте та висушіть паперовим рушником. Поріжте порційними шматочками.
філе пангасіуса смажене - фото крок 2
Яйця збиваємо з сіллю і перцем. Для цього можна скористатися міксером.
філе пангасіуса смажене - фото крок 3
Розігріваємо в сковороді олію. Філе умочіть в кляр і обваляйте в борошні. Викладіть шматочки риби на сковороду на невеликій відстані один від одного.
філе пангасіуса смажене - фото крок 4
Обсмажте рибу з двох сторін до красивої золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти