Рецепт Котлети з філе пангасіуса фото

Котлети з філе пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Пангасіус
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Я покажу вам, що рибні котлетки теж можуть бути смачними, а не тільки корисними. Рецепт котлет з філе пангасіуса послужить тому підтвердженням. Відмінне друга страва для всієї родини, записуйте!

Опис приготування:

Готуються рибні котлети не тільки швидко, але і просто. Та й інгредієнти не особливо мудровані. Для приготування котлет з філе пангасіуса нам знадобиться безпосередньо саме філе, дві невеликі цибулини, яйце, щоб все скріпити - манка і сухарі. Котлетки можна подавати з картоплею, рисом або овочами. Вони сподобаються як дорослим, так і дітям.

  • Філе пангасіуса - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Манька - 3 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля - 2 штуки
котлети з філе пангасіуса - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Перекрутіть очищену цибулю і філе риби (без кісток) в м'ясорубці (можна в блендері).
котлети з філе пангасіуса - фото крок 2
Потім у фарш додаємо манку, сухарі і яйце. Все ретельно перемішуємо. Можете посолити і поперчити за смаком. Дайте настоятися фаршу хвилин 20.
котлети з філе пангасіуса - фото крок 3
Потім сформуйте котлетки, на розігрітій сковороді в маслі смажимо їх під закритою кришкою до золотистого кольору.
Наші котлети з філе пангасіуса готові! Смачного!

Схожі рецепти