Котлети з філе пангасіуса
(покроковий рецепт з фото)
Я покажу вам, що рибні котлетки теж можуть бути смачними, а не тільки корисними. Рецепт котлет з філе пангасіуса послужить тому підтвердженням. Відмінне друга страва для всієї родини, записуйте!
Готуються рибні котлети не тільки швидко, але і просто. Та й інгредієнти не особливо мудровані. Для приготування котлет з філе пангасіуса нам знадобиться безпосередньо саме філе, дві невеликі цибулини, яйце, щоб все скріпити - манка і сухарі. Котлетки можна подавати з картоплею, рисом або овочами. Вони сподобаються як дорослим, так і дітям.
- Філе пангасіуса - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 2 штуки
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Перекрутіть очищену цибулю і філе риби (без кісток) в м'ясорубці (можна в блендері).
Потім у фарш додаємо манку, сухарі і яйце. Все ретельно перемішуємо. Можете посолити і поперчити за смаком. Дайте настоятися фаршу хвилин 20.
Потім сформуйте котлетки, на розігрітій сковороді в маслі смажимо їх під закритою кришкою до золотистого кольору.
Наші котлети з філе пангасіуса готові! Смачного!
Наші котлети з філе пангасіуса готові! Смачного!