Sup свіжим lisiček
(покроковий рецепт з фото)
Лисички - одні з найпоширеніших грибів у наших широтах. І навесні, і влітку їх можна знайти в лісах і на посадках. Сьогодні ми приготуємо з них чудовий супчик.
Приготуйте смачний суп зі свіжих лисичок. Для цього замочіть вимиті гриби на 20 хвилин у гарячій воді, потім промийте і при необхідності, поріжте. З кісточок зваріть м'ясний бульйон, киньте в нього порізані овочі і варіть їх до готовності. Потім додайте гриби. Варіть протягом 15 хвилин, потім при бажанні посоліть. Готовий суп відразу подайте на стіл. Смачного!
- Лісіцкі - 300 грам
- Яловичі кісточки - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Вимийте кісточки, залийте літром води і поставте на вогонь. Варіть бульйон протягом години після закипання на слабкому вогні, щоб не вирував. Це дозволить бульйону зберегти прозорість.
Гриби переберіть, вимийте і залийте на 20 хвилин окропом. Потім воду злийте і ще раз промийте.
Поріжте картоплю, цибуля, морква і часник.
Кісточки вийміть з бульйону. Киньте в нього підготовлені овочі і варіть до готовності. Потім додайте гриби. За бажанням їх можна порізати, але якщо гриби не дуже великі - залиште цілими.
Варіть протягом 15 хвилин, потім при бажанні посоліть. Готовий суп відразу подайте на стіл.