Рецепт Sup свіжим lisiček фото

Sup свіжим lisiček
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі , Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лисички - одні з найпоширеніших грибів у наших широтах. І навесні, і влітку їх можна знайти в лісах і на посадках. Сьогодні ми приготуємо з них чудовий супчик.

Опис приготування:

Приготуйте смачний суп зі свіжих лисичок. Для цього замочіть вимиті гриби на 20 хвилин у гарячій воді, потім промийте і при необхідності, поріжте. З кісточок зваріть м'ясний бульйон, киньте в нього порізані овочі і варіть їх до готовності. Потім додайте гриби. Варіть протягом 15 хвилин, потім при бажанні посоліть. Готовий суп відразу подайте на стіл. Смачного!

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Яловичі кісточки - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
Sup свіжим lisiček - фото крок 1
Вимийте кісточки, залийте літром води і поставте на вогонь. Варіть бульйон протягом години після закипання на слабкому вогні, щоб не вирував. Це дозволить бульйону зберегти прозорість.
Sup свіжим lisiček - фото крок 2
Гриби переберіть, вимийте і залийте на 20 хвилин окропом. Потім воду злийте і ще раз промийте.
Sup свіжим lisiček - фото крок 3
Поріжте картоплю, цибуля, морква і часник.
Sup свіжим lisiček - фото крок 4
Кісточки вийміть з бульйону. Киньте в нього підготовлені овочі і варіть до готовності. Потім додайте гриби. За бажанням їх можна порізати, але якщо гриби не дуже великі - залиште цілими.
Sup свіжим lisiček - фото крок 5
Варіть протягом 15 хвилин, потім при бажанні посоліть. Готовий суп відразу подайте на стіл.

Схожі рецепти