Соус з lisiček
(покроковий рецепт з фото)
Соус з лисичок підходить до овочевих, м'ясних страв, вставити. Він - густий, ароматний і дуже поживний. Соус готується просто і швидко. Для нього можна використовувати як свіжі, так і мариновані гриби.
Як приготувати соус з лисичок?
1. Очистіть і, якщо потрібно, PROMON Лисички. Дрібно наріжте. Можете залишити пару цілих маленьких грибочків, в соусі вони буде відмінно виглядати. Мені подобається бачити, з чого зроблений соус, до того ж розкуштувати "цілий" інгредієнт.
2. Цибулю очистіть, дрібно наріжте кубиками.
3. Нагрійте сковороду, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
4. Нарізані лисички додайте до цибулі і смажте до золотистого кольору. Спочатку повинна випаруватися вся рідина, тому вогонь можете збільшити, але потім не забудьте повернути на середній або навіть повільний. Обсяг лисичок при смаженні зменшитися в рази три.
5. Приправити сіллю і poperčite лисичками. Перемішайте.
6. У готові лисички з цибулею тонкою цівкою і безперервно помішуючи всипте борошно. Від кількості борошна залежить густота соусу. Регулюйте її на свій розсуд.
7. Тонкою цівкою влийте окріп, помішуючи. Можете використовувати менше зазначеного в рецепті кількості води. Потім додайте вершки і сметану. Все перемішайте. Щоб кип'ятіння без аргументів. Можна використовувати тільки вершки без сметани. Тоді соус буде солодкуватого смаку. Спробуйте і виберіть свій улюблений варіант.
Такий соус ідеальний зі смаженою і вареною картоплею, макаронів, до котлет та інших м'ясних страв.
Смачного!
- Лісіцкі - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Крем - 100 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Борошно - 1-2 чайних ложок
- Окріп - 1/2 склянки
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
1. Очистіть і, якщо потрібно, PROMON Лисички. Дрібно наріжте. Можете залишити пару цілих маленьких грибочків, в соусі вони буде відмінно виглядати. Мені подобається бачити, з чого зроблений соус, до того ж розкуштувати "цілий" інгредієнт.
2. Цибулю очистіть, дрібно наріжте кубиками.
3. Нагрійте сковороду, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
4. Нарізані лисички додайте до цибулі і смажте до золотистого кольору. Спочатку повинна випаруватися вся рідина, тому вогонь можете збільшити, але потім не забудьте повернути на середній або навіть повільний. Обсяг лисичок при смаженні зменшитися в рази три.
5. Приправити сіллю і poperčite лисичками. Перемішайте.
6. У готові лисички з цибулею тонкою цівкою і безперервно помішуючи всипте борошно. Від кількості борошна залежить густота соусу. Регулюйте її на свій розсуд.
7. Тонкою цівкою влийте окріп, помішуючи. Можете використовувати менше зазначеного в рецепті кількості води. Потім додайте вершки і сметану. Все перемішайте. Щоб кип'ятіння без аргументів. Можна використовувати тільки вершки без сметани. Тоді соус буде солодкуватого смаку. Спробуйте і виберіть свій улюблений варіант.
Такий соус ідеальний зі смаженою і вареною картоплею, макаронів, до котлет та інших м'ясних страв.
Смачного!