Sup від lisiček
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я згадала про прекрасне літньому супі з лисичок, розповім, як приготувати цей смачний суп швидко і просто. Ви можете взяти будь-яку крупу замість перлової, але тільки з цієї крупою суп вийде прозорим. І ви можете не додавати часник, якщо віддаєте перевагу більш м'який смак.
Лисички - одні з моїх улюблених грибів, і найпростіший спосіб приготувати ці чудові пахучі гриби - обсмажити їх до золотистого кольору, додати дрібно нарізану цибулю і приправити свіжим кропом. Або обсмажити їх з декількома ложками сметани, поки не вийде м'який і ніжний соус.
- Лісіцкі Svezhin - 1 кілограм
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Петрушка або кріп - 1/2 пучка
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Перлову крупу промийте і замочіть в холодній воді на 30 хвилин.
PROMON і razrezhyte Лисички, якщо вони великі, помістіть гриби в сотейник, додайте вершкове масло, приправте дрібкою солі і обсмажте на середньому вогні до м'якості і золотисто-коричневого кольору. Гриби містять багато води, тому не закривайте кришку і дайте рідини випаруватися.
В окремій невеликій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю в гарячому оливковій олії, додаючи сіль за смаком. Смажену цибулю повинен стати золотисто-коричневим. Перекладіть його в миску і поки відкладіть в сторону.
У каструлі для супу закип'ятіть 2 літра води, посоліть і додайте картоплю, нарізаний крупно. Покладіть в каструлю проціджений перлову крупу і варіть на середньому вогні під кришкою до напівготовності картоплі.
Тепер покладіть в каструлю обсмажені гриби і варіть суп на середньому вогні під кришкою, поки картопля повністю не звариться. Зніміть каструлю з плити, додайте товчений часник, перемішайте і дайте супу настоятися 5 хвилин.
Гарячий суп розлийте в порційні тарілки, в кожну додайте нарізаний кріп або петрушку, по 1-2 ст. Ложки смаженої цибулі і сметану. Смачного!