Рецепт Крем-суп з lisiček фото

Крем-суп з lisiček
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Сезонний крем-суп з лисичок в домашніх умовах - це неперевершене блюдо, яким побалувати можна не тільки своїх домашніх, але і навіть гостей. Діти також люблять такий суп. Пробуємо!

Опис приготування:

Ситний і дуже смачний крем-суп з лисичок в домашніх умовах. Готую я його в грибний сезон, але іноді роблю і з заморожених грибів. У будь-який час року суп по-своєму смачний.

  • Лісіцкі - 300 грам
  • Luk salotų - 30 грам
  • Вершки - 70 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Чебрець - 2 штуки
  • Петрушка - 30 грам
  • Сіль і перець - За смаком
крем-суп з lisiček - фото крок 1
1. Лисички непогано замочити у воді на ніч, після чого ретельно промити і відправити в окріп на одну годину варитися. У воду додайте чебрець і лавровий лист.
крем-суп з lisiček - фото крок 2
2. Після варіння грибів відправте їх смажитися на оливковій олії. Вогонь зробіть слабкий і накрийте кришкою. Смажимо до готовності, після чого додаємо вершки і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин.
крем-суп з lisiček - фото крок 3
3. Додаємо часник і подрібнюємо в блендері наш суп. За смаком солимо і приправляємо.
крем-суп з lisiček - фото крок 4
4. Додаємо нарізану петрушку і кріп, а зверху на суп викладаємо для краси чебрець. Смачного!

Схожі рецепти