Крем-суп з lisiček
(покроковий рецепт з фото)
Сезонний крем-суп з лисичок в домашніх умовах - це неперевершене блюдо, яким побалувати можна не тільки своїх домашніх, але і навіть гостей. Діти також люблять такий суп. Пробуємо!
Ситний і дуже смачний крем-суп з лисичок в домашніх умовах. Готую я його в грибний сезон, але іноді роблю і з заморожених грибів. У будь-який час року суп по-своєму смачний.
- Лісіцкі - 300 грам
- Luk salotų - 30 грам
- Вершки - 70 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 50 грам
- Чебрець - 2 штуки
- Петрушка - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Лисички непогано замочити у воді на ніч, після чого ретельно промити і відправити в окріп на одну годину варитися. У воду додайте чебрець і лавровий лист.
2. Після варіння грибів відправте їх смажитися на оливковій олії. Вогонь зробіть слабкий і накрийте кришкою. Смажимо до готовності, після чого додаємо вершки і тушкуємо на слабкому вогні ще 10 хвилин.
3. Додаємо часник і подрібнюємо в блендері наш суп. За смаком солимо і приправляємо.
4. Додаємо нарізану петрушку і кріп, а зверху на суп викладаємо для краси чебрець. Смачного!