Рецепт Гуляш з lisiček фото

Гуляш з lisiček
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Літо можна любити за чудові дари - гриби, але якщо зробити запаси на зиму, то і в холодну пору можна приготувати гуляш з лисичок і побалувати себе цим дивним блюдом.

Опис приготування:

Лисички в гуляш виходять чудовими. Вони соковиті, ніжні і дуже ароматні. Такий смак їм надають овочі та сметана. На гарнір можна відварити картопляне пюре і подавати гриби з підливою в гарячому вигляді.

  • Лісіцкі - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Крем - 100 грам
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Спеції - За смаком
гуляш з lisiček - фото крок 1
1. Приготувати гуляш з лисичок в домашніх умовах дуже просто. Таке блюдо можна готувати на основі будь-яких грибів за смаком.
гуляш з lisiček - фото крок 2
2. Перед відправкою грибів на сковороду гриби потрібно відварити в злегка підсоленій воді. Варяться вони не більше години на середньому вогні.
гуляш з lisiček - фото крок 3
3. Потім відправляємо лисички на сковороду і обсмажуємо їх на рослинному маслі. В середині смаження додаємо цибулю.
гуляш з lisiček - фото крок 4
4. Додаємо моркву і болгарський перець. Смажимо гриби, постійно помішуючи. Сіль і спеції додаємо до смаку.
гуляш з lisiček - фото крок 5
5. Останнім кроком стане сметана. Додаємо її в кількості 100 грам, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні. Через 10 хвилин вливаємо півсклянки води і тушкуємо ще 15 хвилин.
гуляш з lisiček - фото крок 6
6. Подаємо в гарячому вигляді, можна разом з гарніром.

Схожі рецепти