Гуляш з lisiček
(покроковий рецепт з фото)
Літо можна любити за чудові дари - гриби, але якщо зробити запаси на зиму, то і в холодну пору можна приготувати гуляш з лисичок і побалувати себе цим дивним блюдом.
Лисички в гуляш виходять чудовими. Вони соковиті, ніжні і дуже ароматні. Такий смак їм надають овочі та сметана. На гарнір можна відварити картопляне пюре і подавати гриби з підливою в гарячому вигляді.
- Лісіцкі - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Спеції - За смаком
1. Приготувати гуляш з лисичок в домашніх умовах дуже просто. Таке блюдо можна готувати на основі будь-яких грибів за смаком.
2. Перед відправкою грибів на сковороду гриби потрібно відварити в злегка підсоленій воді. Варяться вони не більше години на середньому вогні.
3. Потім відправляємо лисички на сковороду і обсмажуємо їх на рослинному маслі. В середині смаження додаємо цибулю.
4. Додаємо моркву і болгарський перець. Смажимо гриби, постійно помішуючи. Сіль і спеції додаємо до смаку.
5. Останнім кроком стане сметана. Додаємо її в кількості 100 грам, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні. Через 10 хвилин вливаємо півсклянки води і тушкуємо ще 15 хвилин.
6. Подаємо в гарячому вигляді, можна разом з гарніром.