Свинина з бананами
(покроковий рецепт з фото)
Десь в далекій Південній Америці не їдять так часто картоплю, як ми, а вважають за краще банани. Їх готують разом з м'ясом в гарячих стравах. Спробуйте самі це цікаве поєднання за моїм рецептом.
М'які і солодкі плоди доповнять своїм смаком інші інгредієнти. Аромат вас так і буде вабити спробувати блюдо, але приготуйтеся до незвичайних відчуттів у роті. Ознайомтеся з тим, як приготувати свинину з бананами і цибулею. Простий і ситний варіант поєднується з локшиною і рисом. Спробуйте!
- Банан - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Свинина - 500 грам (вирізка)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
На сковороду з маслом викладете невеликі шматочки свинини. Додайте трохи гарячої води. Гасіть м'ясо з маслом протягом 35 хвилин під кришкою.
В цей же час пассеруйте дрібно нашатковану цибулю в олії до золотистого кольору. Банани наріжте кружальцями.
Майже до готового м'яса додайте цибулю і банани. Закрийте блюдо кришкою, тушкуйте його ще 5 хвилин.
Посоліть і поперчіть блюдо за смаком. Смачного!