Млинцевий торт з сиром та бананами
(покроковий рецепт з фото)
Класичні бісквіти в якості основи для тортів вже злегка набридли? А ви пробували використовувати млинці? Якщо ще не довелось, тоді обов'язково рекомендую спробувати такий варіант десерту.
Хотілося б показати вам дуже класний спосіб, як приготувати млинцевий торт з сиром та бананами. Дивовижно, але в цьому цікавому рецепті фрукти будуть не тільки начинкою, але і інгредієнтом для тесту. Цей оригінальний десерт напевно припаде до смаку і дорослим, і дітям.
- Яйце - 4 штуки
- Банани - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам (приблизно)
- Молоко - 220 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Вершковий сир - 400 грам
- Сіль і ваніль - 1 щіпка
- Шоколад - За смаком (для прикраси)
1. Насамперед приготуйте тісто. Для цього з'єднаєте просіяне з сіллю борошно, яйця, молоко. Додайте пару ложок цукру і подрібніть банан. Збийте все до однорідності. Приберіть тісто в холодильник на годинку, а потім смажте тоненькі млинці на сковороді, змащеній вершковим маслом.
2. Для приготування крему збийте цукор з бананом і сметаною до однорідності. Додайте вершковий сир і ваніль для аромату.
3. Акуратно перемішайте ложкою крем, приберіть його в холодильник теж приблизно на годинку.
4. Готові млинці остудіть, викладайте по одному на тарілку і змащуйте кремом.
5. В результаті вийде ось такий класний тортик.
6. Перед подачею можна присипати його тертим шоколадом або кокосовою стружкою, наприклад.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!