Торт-морозиво з полуницею і бананами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування торта з шоколадного печива Oreo, полуничного морозива, ванільного морозива, банан, полуниці, шоколадного соусу і збитих вершків.
Цей приголомшливий торт стане справжнім шедевром на вашому столі.
- Печива Oreo - 20 штук
- Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
- Банан - 4 штуки
- Полуничного морозива - 500 грам
- Ванільного морозива - 500 грам
- Шоколадного соусу Hot Fudge - 480 грам
- Замороженої полуниці з цукром - 480 грам
1. Дістати полуничне морозиво з морозилки. Подрібнити шоколадне печиво в кухонному комбайні або качалкою, після чого змішати з топленим вершковим маслом і добре перемішати.
2. Викласти отриману шоколадну масу в форму для пирога і притиснути її до дна форми. Нарізати банани на скибочки і викласти в один шар поверх шоколадної маси. Поставити форму в морозильну камеру приблизно на 10 хвилин.
3. Використовуючи совок для морозива, викласти кілька невеликих кульок полуничного морозива поверх бананового шару, а потім розрівняти ложкою, змоченою в теплій воді. Поставити в холодильник на 1-2 годину, поки морозиво не застигне.
4. Дістати ванільне морозиво з морозилки. Нагріти злегка соус і полити зверху над шаром полуничного морозива, розрівнюючи поверхню. Помістити назад в морозилку на 15 хвилин, поки верхній шар не застигне.
5. Совком для морозива викласти кілька невеликих кульок ванільного морозива поверх соусу, а потім розрівняти ложкою, змоченою в теплій воді. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити до морозильник принаймні на 4-6 годин, пока торт не затвердеет.
6. Викласти в миску размороженную полуницю і потовкти вилкою в пюре. Викласти полуничне пюре зверху торта, прикрасити збитими вершками і шматочками ананаса.