Торт з зефіром і бананами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
У літню спеку, коли хочеться солодкого, але не хочеться вмикати духовку, актуальними стають рецепти десертів без випічки. Одним таким варіантом я якраз хочу поділитися - торт з зефіром і бананами.
Основою такого тортика може бути не тільки печиво, але і вафельні коржі, наприклад. Для крему краще взяти сметану пожирнее і добре збити з пудрою. Я в крем додаю зовсім небагато цукрової пудри, щоб тортик не вдався занадто нудотним. Подавати його можна вже через годинку, але найкраще дати йому постояти хоча б години 3-4.
- Печиво - 200 грам
 - Зефір - 350 грам
 - Банани - 3 штуки
 - Крем - 350-400 грам
 - Цукрова пудра - За смаком
 

Для основи я використовую саме звичайне печиво, а зефір у мене домашній.

Для початку приготуйте крем. Для цього сметану з'єднайте з цукровою пудрою і збийте до пишності.

На тарілку викладіть печиво. Якщо печиво квадратне, можна ось таким чином підрізати його.

Змастіть його сметанним кремом.

Викладіть нарізані скибочками банани.

Зефір розділіть навпіл і викладіть рівним шаром.

Рясно промажте кремом.

Наступний шар, знову печиво, я роблю трохи меншого діаметру.

Чергуючи шари, зберіть тортик.

Готовий торт з зефіром і бананами я присипала крихтою печива.

Приємного чаювання!