Індійські пиріжки «Самоса» з зефіром і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні будуть індійські пиріжки "самоса" з начинкою з зефіру і з темним шоколадом. Дуже смачні, просто повітряні ... Вони тануть у роті з готового тіста "фило" . Такі пиріжки полетять зі столу миттєво!
Індійські пиріжки "самоса" з начинкою з зефіру з шоколадом. Для пиріжків використовується тісто "фило", його можна купити в супермаркеті, зберігати потрібно в холодильнику. Дуже легке, тонке тісто. Для начинки теж використовуємо готові продукти: зефір і шоколад. Шоколад можна брати темний або білий, на ваш смак. Пиріжки готуються у фритюрі, для цього використовуємо сотейник або фритюрницю. З цієї кількості інгредієнтів виходить п'ять пиріжків, хоча кількість начинки визначайте самі. Приготуйте такі пиріжки, не пошкодуєте.
- Тісто філо - 15 штук (прямокутники одного розміру )
- Шоколад - 100 грам
- Зефір - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Рослинна олія - За смаком (для фритюру )
Розморозити тісто філо. Кожен лист розрізати на три однакових прямокутника.
Розтопити вершкове масло, підготувати шоколад і зефір. У сотейник налити рослинне масло. Поставити на малий вогонь.
Дрібно нарізати зефір і шоколад.
Беремо перший прямокутник і змащуємо маслом, кладемо зверху другий і змащуємо маслом і останній прямокутник зверху, Canon та, ….
…а кладемо жменю начинки з зефіру з шоколадом. І починаємо згортати, формуючи пиріжок трикутної форми.
Скласти верхню частину кута, щоб зробити трикутник і повторити до кінця (поки закінчиться прямокутник з тіста). Якщо виявилася зайва частина тесту - обрізати.
Кидаємо акуратно пиріжок в гаряче масло і не відходимо від плити, пиріжки смажаться миттєво. Готуємо до золотистого кольору.
Готові пиріжки кладемо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.
Смачного!