Гарячий шоколад з сіллю і зефіром
(покроковий рецепт з фото)
Зігріваючий, насичений, ароматний, нереально смачний, - це далеко не все слова, якими можна описати цей приголомшливий напій. Для всіх любителів шоколаду!
Поєднання какао і шоколаду, двох видів цукру, а ще пікантна солона нотка і зефіркі. Хіба можна пройти повз? Я покажу вам, як приготувати гарячий шоколад з сіллю і зефіром, який зігріє вас зиязиками вечорами і подарує справжню насолоду смаком і ароматом.
- Молоко - 2 склянки
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Шоколадні дропси - 6 Ст. Ложок
- Сіль і зефіркі - За смаком
1. З'єднайте цукор і какао в сотейнику або невеликій каструлі.
2. Влийте молоко і поставте на вогонь.
3. Додайте шоколадні дропси.
4. Прогрейте молоко, щоб шоколад повністю розтопився. Зніміть з вогню, розлийте по гуртках і додайте по щіпці солі.
5. Зверху викладіть зефіркі і відразу ж подавайте до столу.