Білий гарячий шоколад
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт білого гарячого шоколаду. Це густий, креязикай і дуже солодкий напій. Від класичного гарячого шоколаду він відрізняється більш вершковим і ніжним смаком.
Докладніше, як приготувати білий гарячий шоколад, я розповім нижче. За бажанням напій можна додатково ароматизувати корицею, анісом або додати апельсинову цедру. Замість молока можна збити жирні вершки, вони дадуть більш стійку пінку. Обов'язково побалуйте себе таким напоєм, виходить фантастично смачно!
- Молоко - 250 мілілітрів(200 мл. - для гарячого шоколаду, 50 мл. - для збитою пінки)
- Білий шоколад - 60 грам
Підготуйте молоко і білий шоколад.
У сотейнику нагрійте молоко майже до закипання.
Білий шоколад порубати на шматочки.
Додайте подрібнений шоколад в молоко. Прогрійте напій на мінімальному вогні, поки шоколад не розтопиться, постійно помішуючи.
Молоко збийте до утворення пінки з допомогою капучинатора.
Перелийте напій в кружку, зверху викладіть збиті вершки. Приємного вам апетиту!