Рецепт Гарячий шоколад з какао порошку фото

Гарячий шоколад з какао порошку
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Какао
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Різдво
Напої
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Гарячий шоколад - ідеальне рішення для зиязиках вечорів. Чудова перспектива кави і просто чудовий напій. М'який смак какао, розбавлений терпкою корицею, створюють непередавані аромат і смак!

Опис приготування:

Ні для кого не секрет, що шоколадне печиво просто ідеальне доповнення до гарячого шоколаду. Існує безліч варіацій цього напою: від класичних до екстремальних. Ось, наприклад, традиційний шоколад племені Майа готується з корицею і перцем кайенский. Також замість частки молока можна додати розчинну каву. Ну, а ласуни можуть посипати шоколадний напій повітряним зефіром або тертим шоколадом.

  • Какао порошок - 60 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Молоко - 4 склянки
  • Гаряча вода - 80 мілілітрів
  • Ванільний екстракт - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
гарячий шоколад з какао порошку - фото крок 1
У каструлі середнього розміру змішайте цукор, какао і корицю.
гарячий шоколад з какао порошку - фото крок 2
Залийте какао і цукор гарячою водою, перемішайте, розбиваючи грудочки.
гарячий шоколад з какао порошку - фото крок 3
Поставте рідина на вогонь, доведіть какао до кипіння.
гарячий шоколад з какао порошку - фото крок 4
Додайте в какао молоко, доведіть рідину до потрібної вам температури. Краще не доводьте до кипіння, т.К. Молоко може згорнутися. Знімайте какао з вогню.
гарячий шоколад з какао порошку - фото крок 5
Додайте в какао трохи екстракту ванілі, тут краще менше, чим більше, бо, якщо перебрати з ваніллю, напій буде гірчити і неприродно пахнути. Розлийте напій по гуртках - і дегустуйте.

Схожі рецепти