Шоколадна глазур з какао порошку
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яку випічку можна прикрасити глазур'ю, а для деяких видів (торт, пончики, пиріг) - це невід'ємна частина процесу. Розповім про рецепт, як приготувати шоколадну глазур з какао порошку.
Ви можете купити чорний шоколад і розтопити його, але якщо у вас не виявилося його, то можна замінити на какао. Запевнюю вас, що вийде яскрава, дзеркальна і смачна глазур. Ви можете використовувати її для торта, тістечок, кексів. Готується глазур дуже швидко, ви можете зберігати її в холодильнику, а перед використанням підігріти.
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
- Какао - 1/4 склянки
- Молоко - 1, 5 Ст. Ложки
- Екстракт ванілі - За смаком
1
У миску викладіть цукрову пудру, до неї додайте какао порошок і змішайте все.
2
Використовуйте віночок і вливайте тонкою цівкою молоко, розмішуйте безперервно до однорідної консистенції, молока може знадобитися трохи більше.
3
Додайте кілька крапель ванільного екстракту і накрийте миску плівкою, якщо не будете використовувати глазур відразу ж.
4
Можете зберігати глазур в холодильнику, а перед використанням розігрійте в мікрохвильовій печі або на паровій бані.