Шоколадна глазур з какао і молока
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чим прикрасити шарлотку або простий бісквіт? Все дуже просто: шоколадною глазур'ю з какао і молока! швидко, легко, а головне - результат просто супер! Всім господарочкам раджу на замітку.
Шоколадну глазур можна робити не тільки з какао, але і на чорному шоколаді безпосередньо. Правда з какао глазур робити простіше, швидше і набагато дешевше. З даної кількості інгредієнтів виходить глазурі на один виріб: наприклад, на шарлотку або бісквітний корж.
Дивіться, як приготувати шоколадну глазур з какао і молока.
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 60 грам
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте в каструльці молоко, цукор і какао. Перемішайте. Поставте на вогонь.
Варіть, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Слідкуйте, щоб не з'являлися грудочки.
Потім додайте вершкове масло і готуйте, поки воно теж не розтане. Все добре перемішайте.
Готову шоколадну глазур з какао і молока краще наносити на випічку гарячою, а то потім дуже загусне. Смачного!