Шоколадна глазур з какао
(покроковий рецепт з фото)
У Росії і Україні прийнято готувати паски з білою глазур'ю (на основі білка, молока або вершків). А ось рецепт, як приготувати шоколадну глазур з какао, підгледіла в американському журналі.
Виявляється, що шоколадна глазур нічим не гірше традиційного білого. У неї густіша консистенція, тому вона лягає товстим шаром. Застигає така глазур приблизно стільки ж, скільки і класична. Прикрашають глазур рубаними сухофруктами, посипкою, стружкою (кокосової або шоколадною).
Глазур підійде також для печива та іншої випічки.
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки
- Какао - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Кольорові драже - 100 грам
1
У миску викладіть розм'якшене вершкове масло, до нього додайте цукрову пудру і какао-порошок.
2
Поставте миску на парову баню, щоб її дно не стосувалося води і віночком перемішуєте все до однорідної консистенції.
3
Коли суміш стала однорідною, гладенькою, приберіть миску з вогню.
4
Прикрашайте глазур'ю вже остиглі паски або іншу випічку, потім посипте подрібненими кольоровими драже і залиште до застигання.