Шоколадна ковбаска з печива і какао
(покроковий рецепт з фото)
Цей смак знайомий всім з дитинства. Багато хто до цих пір мріють повторити той легендарний рецепт. І сьогодні я розповім вам, як приготувати шоколадну ковбаску з печива і какао. Будьте уважні.
У підсумку ви отримуєте ласощі, смак якого знаком вам ще з дитинства. Тепер і ваші діти можуть насолодитися цим унікальним смаком, обов'язково приготуйте кондитерську ковбаску будинку. Ви побачите, як вона всім сподобається. Нарізати її необхідно широким ножем на невеликі шматочки. Ковбаска ідеально підійде до чаю і кави. Смачного!
- Печиво - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Очищені волоські горіхи - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 15 грам
- Какао-порошок - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко - 6 Ст. Ложок
1
Для початку необхідно обсмажити горіхи на сухій сковороді, періодично перемішуючи. Як тільки горіхи почнуть трохи змінювати колір, знімаємо їх зі сковороди і пересипаємо в миску. Печиво і горіхи прокручуємо на м'ясорубці або ламаємо руками.
2
В окремій ємності змішуємо какао-порошок, цукор і ванільний цукор, ретельно перемішуємо і додаємо молоко. Ставимо масу на середній вогонь і гріємо протягом 10 хвилин. Додаємо в нього вершкове масло і знімаємо з вогню. Заважаємо, поки соус не стане однорідною масою.
3
Додаємо шоколадний соус в печиво і ретельно перемішуємо руками, після чого формуємо ковбаски. Замотуємо готові ковбаски в харчову плівку і прибираємо в холодильник на ніч. Кондитерські ковбаски з какао готові, приємного чаювання.