«ковбаска» з печива з какао
(покроковий рецепт з фото)
Всі радянські діти пам'ятають чудовий десерт у вигляді солодкої ковбаси. Та й сучасні дітлахи не проти такого солодкого до чаю. Тому я і пропоную вам згадати рецепт цього нехитрого страви.
Незважаючи на те, що склад і технологія першій-ліпшій нагоді приготування десерту майже однаковий, смак виходить різним. Десь - більше шоколадний, десь - більш вершковим. У моєму ж рецепті ви можете дізнатися про те, як приготувати ковбаску з печива з какао і молоком. Смачно і дуже просто.
- Печиво пісочне - 350 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Волоський горіх - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Какао - 3-4 Ст. Ложок
- Молоко - 5-6 Ст. Ложок
Какао змішайте з цукром.
Потім додайте олію, порізане шматочками. Все перемішайте, зробивши однорідну масу.
З отриманої солодкої маси сформуйте за допомогою фольги і харчової плівки ковбаски. Для цього спочатку на столі розстеліть харчову плівку, на неї покладіть фольгу, а на останню - шоколадну масу.