Рецепт «ковбаска» з печива з какао фото

«ковбаска» з печива з какао
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Молоко , Вершкове масло
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Всі радянські діти пам'ятають чудовий десерт у вигляді солодкої ковбаси. Та й сучасні дітлахи не проти такого солодкого до чаю. Тому я і пропоную вам згадати рецепт цього нехитрого страви.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що склад і технологія першій-ліпшій нагоді приготування десерту майже однаковий, смак виходить різним. Десь - більше шоколадний, десь - більш вершковим. У моєму ж рецепті ви можете дізнатися про те, як приготувати ковбаску з печива з какао і молоком. Смачно і дуже просто.

  • Печиво пісочне - 350 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Молоко - 5-6 Ст. Ложок
& Quot; Ковбаска
Печиво подрібніть будь-яким зручним для вас способом.
& Quot; Ковбаска
Какао змішайте з цукром.
& Quot; Ковбаска
Влийте до сухої маси молоко. Доведіть суміш до кипіння на невеликому вогні, постійно помішуючи. Потім вимкніть вогонь і остудіть масу.
& Quot; Ковбаска
Потім додайте олію, порізане шматочками. Все перемішайте, зробивши однорідну масу.
& Quot; Ковбаска
А тепер з'єднайте печиво з основною масою. Добре все перемішайте.
& Quot; Ковбаска
З отриманої солодкої маси сформуйте за допомогою фольги і харчової плівки ковбаски. Для цього спочатку на столі розстеліть харчову плівку, на неї покладіть фольгу, а на останню - шоколадну масу.
& Quot; Ковбаска
Залиште ковбаску на 2-3 години в морозильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти