Рецепт Ковбаска з печива фото

Ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Молоко , Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Солодка і смачна ковбаска з печива - улюблені ласощі багатьох дітей. Та й дорослі рідко відмовляються від такої смакоти.

Опис приготування:

Смачний десерт з печива і сухофруктів до чаю приготувати дуже легко. Кисло-солодка, фруктова ковбаска з печива припаде до смаку і дітям і дорослим. А рецепт приготування ковбаски з печива простий, ви легко і швидко зможете її зробити. Навіть якщо ваші дітки не люблять сир, то таку ковбаску вони будуть уплітати за обидві щоки:) Вона виходить не такою жирною і солодкою, як приготовлена ​​за класичним рецептом. Проте, вона дуже смачна. Рецепт ковбаска з печива з фото перед вами, запасаємося інгредієнтами і готуємо:)

  • Пісочне печиво - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 200 грам
  • Чорнослив - 150-200 грам
  • Фініки - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
ковбаска з печива - фото крок 1
Подрібнюємо печиво. Можна старим способом - за допомогою качалки, а можна в блендері.
ковбаска з печива - фото крок 2
Не треба подрібнювати печиво в дрібну крихту. Нехай будуть шматочки і дрібніші, і побільше.
ковбаска з печива - фото крок 3
Подрібнюємо горіхи.
ковбаска з печива - фото крок 4
Курагу і фініки можна трохи розмочити. Для цього заллємо їх ненадовго окропом. Потім воду зливаємо, додаємо сухофрукти до горіхів і подрібнюємо.
ковбаска з печива - фото крок 5
Додаємо сир і вершкове масло і все добре перемішуємо блендером.
ковбаска з печива - фото крок 6
Викладаємо масу до подрібненого печива і ретельно перемішуємо.
ковбаска з печива - фото крок 7
Ділимо отриману липку масу на 4 частини і формуємо щільні ковбаски. Кожну ковбаску загортаємо в фольгу.
ковбаска з печива - фото крок 8
Відправляємо ковбаски в холодильник на 3-4 годину, нехай застигнуть.

Схожі рецепти