Ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)
Солодка і смачна ковбаска з печива - улюблені ласощі багатьох дітей. Та й дорослі рідко відмовляються від такої смакоти.
Смачний десерт з печива і сухофруктів до чаю приготувати дуже легко. Кисло-солодка, фруктова ковбаска з печива припаде до смаку і дітям і дорослим. А рецепт приготування ковбаски з печива простий, ви легко і швидко зможете її зробити. Навіть якщо ваші дітки не люблять сир, то таку ковбаску вони будуть уплітати за обидві щоки:) Вона виходить не такою жирною і солодкою, як приготовлена за класичним рецептом. Проте, вона дуже смачна. Рецепт ковбаска з печива з фото перед вами, запасаємося інгредієнтами і готуємо:)
- Пісочне печиво - 400 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 200 грам
- Чорнослив - 150-200 грам
- Фініки - 100 грам
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки
Подрібнюємо печиво. Можна старим способом - за допомогою качалки, а можна в блендері.
Не треба подрібнювати печиво в дрібну крихту. Нехай будуть шматочки і дрібніші, і побільше.
Подрібнюємо горіхи.
Курагу і фініки можна трохи розмочити. Для цього заллємо їх ненадовго окропом. Потім воду зливаємо, додаємо сухофрукти до горіхів і подрібнюємо.
Додаємо сир і вершкове масло і все добре перемішуємо блендером.
Викладаємо масу до подрібненого печива і ретельно перемішуємо.
Ділимо отриману липку масу на 4 частини і формуємо щільні ковбаски. Кожну ковбаску загортаємо в фольгу.
Відправляємо ковбаски в холодильник на 3-4 годину, нехай застигнуть.