Рецепт Ковбаска «хвилинка» з печива фото

Ковбаска «хвилинка» з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Какао, Молоко, Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт
Десерти

Для приготування такої ковбаски нам не знадобиться нічого особливого, тільки печиво, молоко, вершкове масло, цукор і трохи какао, Ну і, звичайно ж, пару хвилин часу, ось такий простий рецепт.

Я вже не знаю, готувала вам мама таке частування, а ось у мене в дитинстві це був найулюбленіший десерт, тому мамі доводилося робити ковбаску"Mінутка" з печива в домашніх умовах досить часто. Я і зараз з радістю ласую таким частуванням, адже приготувати його своїми руками можна за лічені хвилини, а практично всі необхідні інгредієнти вже лежать в холодильнику. Так що якщо ви ніколи не пробували цю смакоту, то зараз я детально розповім вам, як приготувати ковбаску"Mінутка" з печива. Обов'язково зробіть її і, повірте мені, ви не пошкодуєте про витрачений час, а якщо у вас є дітки, то для них кращого частування точно не знайти.

  • Печиво пісочне - 400 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Какао - 2 Ст. Ложки
ковбаска
Для початку нам потрібно подрібнити печиво, найпростіше це зробити за допомогою блендера або м'ясорубки.
ковбаска
Тепер в мисочці змішуємо какао і цукор, в невелику каструльку викладаємо вершкове масло і розтоплюємо його, додаємо в масло суміш цукру і какао, а також - молоко. Нагріваємо масу, поки гранули цукру повністю не розчиняться, потім переливаємо її в миску з подрібненим печивом і ретельно все перемішуємо.
ковбаска
З приготовленої суміші формуємо кілька невеликих ковбасок і обертаємо їх харчовою плівкою. Ось ковбаска і готова, нам залишається тільки відправити її в холодильник, щоб вона застигла.
ковбаска
Через пару годин дістаємо ковбаску з холодильника, нарізаємо її на невеликі скибочки і приступаємо до чаювання. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти