Ковбаска «хвилинка» з печива
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 25 хв.
Для приготування такої ковбаски нам не знадобиться нічого особливого, тільки печиво, молоко, вершкове масло, цукор і трохи какао, Ну і, звичайно ж, пару хвилин часу, ось такий простий рецепт.
Опис приготування:
Я вже не знаю, готувала вам мама таке частування, а ось у мене в дитинстві це був найулюбленіший десерт, тому мамі доводилося робити ковбаску"Mінутка" з печива в домашніх умовах досить часто. Я і зараз з радістю ласую таким частуванням, адже приготувати його своїми руками можна за лічені хвилини, а практично всі необхідні інгредієнти вже лежать в холодильнику. Так що якщо ви ніколи не пробували цю смакоту, то зараз я детально розповім вам, як приготувати ковбаску"Mінутка" з печива. Обов'язково зробіть її і, повірте мені, ви не пошкодуєте про витрачений час, а якщо у вас є дітки, то для них кращого частування точно не знайти.
- Печиво пісочне - 400 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Цукор - 3/4 склянки
- Какао - 2 Ст. Ложки
Для початку нам потрібно подрібнити печиво, найпростіше це зробити за допомогою блендера або м'ясорубки.
Тепер в мисочці змішуємо какао і цукор, в невелику каструльку викладаємо вершкове масло і розтоплюємо його, додаємо в масло суміш цукру і какао, а також - молоко. Нагріваємо масу, поки гранули цукру повністю не розчиняться, потім переливаємо її в миску з подрібненим печивом і ретельно все перемішуємо.
З приготовленої суміші формуємо кілька невеликих ковбасок і обертаємо їх харчовою плівкою. Ось ковбаска і готова, нам залишається тільки відправити її в холодильник, щоб вона застигла.
Через пару годин дістаємо ковбаску з холодильника, нарізаємо її на невеликі скибочки і приступаємо до чаювання. Приємного всім апетиту!