Рецепт Ковбаска з печива і какао фото

Ковбаска з печива і какао
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Десерти , Печиво , Цукерки
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і швидкий вид домашнього десерту. Його приготує навіть початківець кухар. Запікати нічого не треба, печиво повинно охолонути в холодильнику.

Опис приготування:

Печиво роздавите в крихту, подрібніть горіхи. Олія, какао і цукор розтопіть. Додайте до масла крихту з печива, подрібнені горіхи, сухофрукти. Отриману масу викладіть на харчову плівку, сформуйте ковбаску і відправте в холодильник, поки ковбаска не застигне.

  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи будь або мікс - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Сушена вишня або журавлина - 3 Ст. Ложки
  • Печиво (типу"Ювілейне" ) в пачках - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко коров'яче - 2 Ст. Ложки
ковбаска з печива і какао - фото крок 1
Печиво помістіть в пакет, zavyazhite. Побийте зверху качалкою або молоточком для м'яса. Печиво поб'ється неоднорідне. Домагатися дрібної крихти не треба.
ковбаска з печива і какао - фото крок 2
Я використовую волоський горіх і кешью. Їх потрібно злегка підрум'янити на сухій сковороді. Промийте ізюм і вишню. Горіхи беріть на свій смак. Сухофрукти, якщо не любите, можна взагалі не додавати.
ковбаска з печива і какао - фото крок 3
3-5 ст. Ложок цукру, какао, вершкове масло і 2 ст. Ложки молока помістіть в сотейник. Нагрійте на слабкому вогні до утворення глазурі.
ковбаска з печива і какао - фото крок 4
Отриману глазур злегка остудити.
ковбаска з печива і какао - фото крок 5
У глазур висипаємо крихту печива.
ковбаска з печива і какао - фото крок 6
Додаємо горіхи і сухофрукти.
ковбаска з печива і какао - фото крок 7
Викладіть на харчову плівку отриману масу. Свердла, закріпіть краю. Отримаємо ось таку ковбаску.
ковбаска з печива і какао - фото крок 8
Помістіть ковбаску в морозилку на 45 хвилин. Не залишайте довше. Ковбаска затвердіє і її буде складно нарізати. Якщо їсти плануєте пізніше, то краще залишити ковбаску не в морозилці, а просто в холодильнику. Така ковбаска зберігається в холодильнику до 7 днів.
Перед подачею обваляйте ковбаску в цукровій пудрі, наріжте і подайте до столу.

Схожі рецепти